вверх  обратно

Джастин Грей: "Следующий поединок с "Будивельником" будет для нас самым важным"

18.05.2011

Захисник БК «Донецьк» Джастін Грей поділився з офіційним сайтом Суперліги враженнями від першого матчу фінальної серії, який склався для його команди невдало, та вказав на причини поразки.

 
Джастін Грей:
 
Не можна сказати, що ми не впоралися з хвилюванням. «Будівельник» дуже добре грав – вони чітко виконували свої комбінації та влучали свої кидки. Ми ж свої можливості закинути відкриті кидки не реалізували. Зараз необхідно проаналізувати та забути цю гру. Ми маємо бути повністю готові до наступного поєдинку, адже він буде найважливішим.
 
Нам не вдалося зламати хід зустрічі у другій половині, адже ми продовжили промахуватися з вигідних ситуацій, не могли влучити штрафні кидки.
 
Я не бачив, що трапилося з Андре Оуенсом, адже в момент коли він зазнав ушкодження, я був спиною до нього. Але коли я наблизився, побачив, що в нього з рота йде кров, і він майже непритомний. Дуже сподіваюся, що з ним усе буде гаразд. Він у моїх молитвах.
 

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.