вверх  обратно

Билли Кис назвал причину поражения БК "Донецк"

18.05.2011

Один із героїв першого матчу фінальної серії між «Донецьком» і «Будівельником», гравець столичної команди Біллі Кіс поділився з офіційним сайтом Суперліги враженнями від поєдинку, в якому його команда здобула перемогу з рахунком 88-63, а американський захисник відзначився 15 очками, 5 передачами, 4 підбираннями та 3 перехопленнями.
 
Біллі Кіс:
 
Хоча ми дуже добре сьогодні влучали, все ж таки, нам вдалося перемогти завдяки захисту, адже ми дозволили суперникам здобути лише 63 очка. Якщо ми гратимемо в захисті на такому ж рівні у другій грі, в нас буде чудовий шанс здобути ще одну перемогу.
 
В останній грі регулярного чемпіонату ми теж добре влучали в першій половині гри, але у другій зупинилися. Ми розібрали той матч та спробували не припускатися таких самих помилок. Головне було відіграти всі 40 хвилин на максимальному рівні, й нам це вдалося.
 
Ще одним ключовим фактором у сьогоднішній перемозі стала наша командна гра. Ми всі йшли до єдиної мети, підтримували, допомагали та мотивували один одного. Надзвичайно важливо, коли в тебе є партнери, котрим ти довіряєш, котрі можуть тебе зарядити позитивними емоціями. Саме це допомогло нам сьогодні найбільше.

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.