вверх  обратно

Игроки "Говерлы" - о матчах за третье место

18.05.2011

Перед стартом серії за третє місце плей-офф Суперліги між «Говерлою» та «Ферро-ЗНТУ» гравці БК «Говерла» поділилися власними очікуваннями з клубною прес-службою.

Джерелі Шаппел, захисник:

Я впевнений у собі та готовий до заключних поєдинків сезону. Ми не грали протягом цілого тижня, тож мали хорошу можливість відпочити. Це дуже добре. Тим не менше, «Ферро» – дуже збалансована команда, в якій кожен із гравців може забити і по 20 очок. Вони мають «великих» снайперів, таких як Гуін, Бьорнс і Хантер. Це найбільша небезпека для нас. До того ж у запоріжців дуже гарний відсоток влучання «трюльників». Тож головне для нас – зіграти в захисті. Ми повинні на сто відсотків пильнувати 3-очкову зону, а в нападі скористатися нашою швидкістю.

Олександр Шостуха, захисник:

Ми зробимо все можливе для того, аби втілити перевагу власного майданчика в перемоги. Це великий плюс для нас. Ми не маємо дивитися на те, що перемогли «Ферро» в регулярного чемпіонаті з рахунком 3:1. Зараз кожна з команд не має права на помилку, адже це плей-офф. Тому поєдинки очікуються дуже непрості.

Річард Джетер, форвард:

Я впевнений у нашій команді, а також можу сказати, якщо ми будемо гарно грати в захисті, то все буде добре. «Ферро-ЗНТУ» – це дуже сильний і згуртований колектив, який у серії плей-офф переміг чемпіона минулого сезону «Азовмаш». Тому ми маємо з розумом підійти до цих поєдинків і віддатися в них по максимуму.

Віктор Герасимчук, форвард:

«Ферро» – хороший суперник, який довів свій клас у чвертьфінальній серії проти «Азовмашу». Як на мене, наше протистояння із запоріжцями буде дуже важким, іншими словами – легко ніхто не здасться. Всі будуть боротися і в домашніх поєдинках, і у виїзних. Безумовно, ми маємо суттєву перевагу – це чудова підтримка вболівальників у перших матчах серії.

Данте Свонсон, захисник:

Настрій у мене зараз гарний. Звичайно, кожен хотів би боротися за перше місце, але третє місце, я вважаю, також дуже непоганий результат для «Говерли». Стосовно нашого суперника, то в Запоріжжі дуже гарна команда. Думаю наша основна задача – гарно грати в захисті та не дати опонентам накидати дальніх кидків. Тоді, гадаю, все буде гаразд. Нам потрібно просто не дати їм багато кидати, відтак – добре тримати оборону.

Ерік Колмен, центровий:

Я почуваю себе дуже добре, адже ми мали можливість відпочити цілий тиждень, набратися сил, отож наша команда добре підготовлена до «бронзового» двобою. «Ферро» – хороший опонент у серії за 3-тє місце. Вони мають у складі декілька хороших шутерів, які можуть забивати як із середньої, так і з дальньої дистанції. Але ми вже тричі перемагали їх протягом регулярного чемпіонату, що, безумовно, додає нам упевненості у власних силах.

superleague.ua

 

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.