вверх  обратно

Над волынским баскетболом снова нависла угроза…

11.02.2014

Як повідомив директор БК «Лучеськ-Університет» Сергій Смітюх, з приходом нового календарного року у команді з Волині знову почалися не найкращі часи. Уся громадськість нашої області вже потроху звикає, що у нашого баскетболу лиха доля. Розпал сезону, завершення першого кола – і знову ніякої перспективи…

Фінансування команди «Лучеськ-Університет» для участі у Вищій лізі Чемпіонату України цього сезону (2013/2014) за обопільною домовленістю планувалося здійснювати 50/50: половину – з фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь», половину – з фонду «Волинь має майбутнє» мецената Олександра Лазорка.

Нагадуємо, що заявка у Вищу лігу нашої баскетбольної команди стала можлива саме завдяки підтримці голови Волинської ОДА . На жаль, губернатор Борис Клімчук не виконав своїх зобов’язань по фінансуванню клубу, а з огляду на останні події – навряд чи виконає. На даний момент весь об’єм фінансування команди виконує Олександр Лазорко. Зважаючи на нинішню економічну і політичну кризу в нашій державі, Олександру Івановичу складно забезпечувати утримання команди в повному обсязі.

Тому зараз БК «Лучеськ» знову у підвислому стані… Прикро, що ні відповіді, ні гарантій співробітники Бориса Петровича надати не можуть. От і виходить, що через невиконані обіцянки однієї людини ІІ коло цього сезону для «Лучеська» може і не відбутися. Згідно з Регламентом Чемпіонату України, команда, яка пропустила дві гри поспіль – автоматично знімається з Чемпіонату. Найдужче розчарованими опиняться вболівальники та підростаюче покоління волинських вихованців баскетболу, адже подальші ігри – це найцікавіші поєдинки, 10 домашніх турів та можливий плей-оф.

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.