вверх  обратно

Киевские девушки выиграли московский турнир по уличному баскетболу

11.05.2011

З 4 по 6 травня у місті Москва пройшли ХІ Міжнародні ігри дітей міст-героїв Росії, Білорусії та України, які були присвячені святкуванню 66-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній Війні. Змагання проходили у спорткомплексі "Чехов".
Більш ніж 500 юних спортсменів змагались у таких видах спорту: плавання, греко-римська боротьба, бокс, настільний теніс та вперше в історії був включений до програми ігор вуличний баскетбол.

Україну на турнірі з вуличного баскетболу представляли команди міст Севастополя та Києва (дівчата 1995 р.н. та молодші). Збірна команда Севастополя не змогла скласти достойної конкуренції і посіла останнє, 11-те місце.

Дівчата з м. Києва феєрично провівши весь турнір, перегравши основних конкурентів команди Мінська, Москви та Санкт-Петербурга, не зазнавши жодної поразки здобули беззаперечну перемогу та завоювали кубок.

Результати збірної команди Києва:
м. Севастополь - 9:0;
м. Тула - 5:4;
м. Новоросійськ - 10:6;
м. Смоленськ - 8:7;
м. Мінськ - 8:4;
м. Волгоград - 8:6;
м. Брест - 10:6;
м. Мурманськ - 14:2;
м. Москва - 9:4;
м. Санкт-Петербург - 9:8;
Імена переможців ХІ Міжнародних ігор дітей міст героїв:
- Скорбатюк Наталія
- Белицька Вікторія
- Синиця Дар'я
- Горобець Віта
Тренери команди:
- Кочергіна Євгенія Григоровна
- Фещенко Олена Георгіївна
Вітаємо переможців та зичимо нових успіхів на внутрішній та міжнародній арені.

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.