вверх  обратно

Александр Волков выступит с докладом на генеральной ассамблее ФИБА-Европа

5.05.2011

14 та 15 травня у португальському місті Сінтра відбудеться Генеральна Асамблея ФІБА Європа, де з доповіддю виступить президент Федерації баскетболу України, олімпійський чемпіон Олександр Волков. Темою виступу стануть плани України з подачі заявки на право приймати престижні міжнародні змагання під егідою ФІБА та ФІБА-Європа та пов’язаною із цим розбудовою баскетбольної інфрастуктури.

 «Для нас ця доповідь – дуже важливий крок на шляху інтеграції в світову баскетбольну спільноту. Ми йдемо на цей крок та заявляємо про свої амбіції перед усім світом, оскільки маємо надійну підтримку держави. Найвище керівництво нашої країни в останні місяці неодноразово декларувало повне сприяння планам Федерації запросити до України престижні міжнародні  турніри з баскетболу. Також ми отримали державні гарантії створення сучасної інфраструктури для баскетболу, яка також довгі роки слугуватиме багатьом іншим видам спорту», заявив напередодні Асамблеї Олександр Волков.

ФБУ

Добавил: крыс 13
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.