вверх  обратно

Чемпионат УПБЛ. В центральной встрече тура "Днепр" обыграл "Козачку"

22.03.2010
"Козачка" - "Днепр" 76:82 (17:15, 21:21, 18:21, 20:25)
К: Рымаренко 24, Панченко 16, Фенько 14 + 8 подборов
Д: Пэрис 25 + 16 подборов, Горбунова 20, Уильямс 17 + 8 подборов + 5 передач, Агапова 14 + 6 подборов

Наприкінці зустрічі вкотре довелося пожалкувати, що немає цього сезону фінансової можливості у запорізького клубу повернути до свого складу Чаріті Егенті, яка торік була справжньою перлиною у складі «Козачки». Цього вечора такі перлини були у «Дніпра» - Ешлі Періс та Кімберлі Вільямс.

Щоправда, яж поки вони скажуть своє вагоме слово в останній чверті – на протязі попередніх трьох вболівальникам нудьгувати не довелося. Команди по черзі вели в рахунку, немовби зберігаючи інтригу наостанок. Але відчувалася більш висока майстерність не тільки легіонерок «Дніпра», а й нашої, власної української перлини – Олександри Горбунової. Гравці попереднього покоління, які виступають у складі «Козачки» - Світлана Козаченко та Олена Фенько не змогли скласти їй гідної конкуренції:  на рахунку першої лише дві влучні двоочкові спроби з дванадцяти, а друга реалізувала чотири з тринадцяти. Ось вам і ті шість очок, яких не вистачило бодай перевести гру в овертайм, як не намагалися цього зробити Тетяна Панченко та Катерина Римаренко.

З урахуванням регламенту Суперліги вже мабуть можна сказати, що цього сезону «Козачка» навряд чи втрутиться у боротьбу за золоті нагороди.

Наостанок зазначимо, що початок гри довелося трошки перенести через недбалість відповідальних працівників команди гостей, які надали до суддівського секретаріату застарілий варіант заявки на гру – номери на папері не відповідали дійсним, до того ж одного гравця не було у наданому заздалегідь переліку взагалі. А схаменулися лише за десять хвилин до визначеного початку. Довелося командам, які вже вийшли в центральне коло та глядачам зачекати. Комісар зустрічі Віктор Дубчак пообіцяв внести запис про цей епізод до офіціального звіту.   

Вікторія Большакова (головний тренер «Дніпра»): -  «В нас декілька гравців травмовано. Саша Горбунова ще не видужала. У неї тріщина в стопі і вона пропустила декілька ігор. Зокрема, не грала в Сімферополі. Травмована Юлія Агапова. Не зовсім здорова Уїльямс. Спочатку було важко, а потім розібралися. Дівчатка проявили характер».

Марина Дорошенко (капітан «Козачки»): - «Боролися. Але програли. Нам не вистачило трохи командних взаємодій. Можливо, і фізичних сил. У нас захворіло двоє гравців - ми на тренуванні не змогли навіть пограти п'ять на п'ять. Ось сьогодні Ганна Степанова навіть не перевдягалася. Готуватимемося до інших ігор, адже чемпіонат ще не закінчений»

Юрій Велігура (головний тренер «Козачки»): - «Не дивлячись на програш, я задоволений грою. Чекав більшого від Свєти Козаченко і Олени Фенько. Ми програємо підбір всім командам. У нас немає центру. Ми повинні весь час думати з побоюванням, якщо м'яч йде до центрового суперника. З їх центрами наші не справляються. Прикро, звичайно, за програш, але я не засмучений».

Ігор ПАВЛЕНКО, Анатолій ВЛАСОВ, прес-служба БК «Козачка» із Запоріжжя
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.