вверх  обратно

Чемпионат УПБЛ. "Динамо" переиграло "Козачку"

26.02.2010
Чемпионат УПБЛ. 25-й тур. "Динамо"-НПУ - "Козачка" 86:68 (18:25, 21:17, 19:11, 28:15)
Д: Агаларева 28, Бовыкина 13, Ющенко 11 + 12 подборов, Сильянова 9, Пэйн 9 + 6 подборов + 5 передач
К: Красникова 15 + 6 подборов, Дорошенко 11, Панченко 9

После матча.

Юрій Велігура, головний тренер «Козачки»:

- Все дуже просто: нам забракло людей. Шість баскетболісток – це дуже мало. А у суперниць виконавиці трохи краще і досвідченіші. До того ж, ми розтрачуємо свої можливості: Кісільова – 2/8, Козаченко – 2/8, Римаренко – 1/5 - і це все з під кільця. Забий ми хоча б 50 відсотків кидків, було б зовсім інша гра. Плюс дається взнаки втома основних баскетболісток.

- Минулого тижня ви відзначали, що вашій команді бракує фінансів для оплати оренди залу, через що страждає тренувальний процес. Якось ситуація змінилася?

- Так, ми переговорили з керівництвом УПБЛ і це питання вирішено. Тепер ми зможемо почати планомірно тренуватись.

- Ви очікували, що Оксана Ющенко, яка у вашій команді майже не грала, зможе так себе проявити в «Динамо»?

- Ну чому ж вона у нас не грала? Просто тут вона більше часу проводить на майданчику. І я радий за неї. Але мене теж можна зрозуміти, адже я намагався награвати молодих баскетболісток. А у Ющенко, будемо казати, вік критичний. Сьогодні вона молодець, зіграла добре, на відміну від матчу у Запоріжжі.

- В серії матчів в середині лютого вам дуже допомогла Оксана Кісільова. Чим ви можете пояснити, що у зустрічах з «Динамо» вона дещо загубилася?

- Тут треба дивитись, проти яких команд вона себе проявила. Якщо майстерність дозволяє, Кісільова грає. Тут же і загальний рівень киянок, і персональний захист проти Оксани був більш жорстким. Ось і результат інший. На жаль, поки вона не повністю розуміє свою сутність. Один на один вона має забивати будь що. А для цього у неї є свої переваги: при відсутності належної маси, у неї швидкість, стрибок. Але зараз Оксана не використовує це. Якщо почне, то стане хорошим гравцем.

Володимир Рижов-молодший, головний тренер «Динамо»:

- Сьогодні я незадоволений діями усіх баскетболісток. Мабуть я не зміг як слід їх налаштувати на гру. Плюс нас дещо збили з пантелику точні атаки «Козачки» на початку матчу. Як я вже й казав, на не можна віддавати ініціативу. Минулої гри нам це вдалося, сьогодні – ні. Тому і виникли проблеми. На щастя, «фізики» вистачило, щоб дотиснути суперниць.

- Як прокоментуєте гру Адеоли Оланреваджо?

- Сьогодні якщо б не вона, було б важко: навіть її чотири очки з лінії штрафних нам допомогли. Але взагалі Адеолі необхідно 4-5 ігор, щоб повністю ввійти в команду.

womenbasket.com.ua
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.