вверх  обратно

"Козачка" - володар бронзових медалей; ТІМ-СКУФ повів у фіналі

25.04.2008

У четвертому матчі серії за 3-є місце Козачка-ЗАлК" взяла впевнений реванш за поразку у третьому поєдинку. Сьогодні запоріжанки розгромили "Чайку" 108:71, забезпечивши собі комфортний відрив ще у другій чверті. Таким чином, "Козачка" стала володарем бронзових нагород першості.
 
Найкращими у складі запоріжанок були Ірина Бирюк (21 очко), Олена Фенько (19 + 8 підбирань) та Аліса Євтушенко (19). У "Чайки" відзначилася Ірина Расторгуєва (21+ 8 підбирань), Вікторія Шматова (15).
 
Тим часом, у Дніпропетровську розпочалася боротьба за золоті нагороди.  
Киянки захопили лідерство на початку матчу. Господарки отямилися лише в другій чверті, коли вони вперше у грі вийшли вперед – 28:26. До кінця половини "Дніпро" збільшив перевагу до п’яти пунктів, утім втримати її на рівні не зміг.
 
Останнього разу дніпрянки були попереду у середині третьої 10-хвилинки. Саме тоді киянкам вдався спурт 12:2, який і визначив долю матчу. Після цього як не намагалися діючі чемпіонки скоротити перевагу, так і не зуміли це зробити. В результаті, перемога ТІМ-СКУФу – 68:63.
 
У переможниць відзначилася Ламіша Огустін (21 очко + 9 підбирань) та Олена Савіна (18). У "Дніпра" найбільше очок здобула Марина Сазоненко (21) та Ольга Ляшкова (14).
 
Другий матч серії відбудеться 25 квітня, після чого команди переїдуть до столиці.

Официальный сайт ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.