вверх  обратно

"Дніпро" виходить до фіналу

12.04.2008

Першим учасником жіночої фінальної серії став "Дніпро". 11 квітня дніпрянки вдруге переграли "Чайку", а отже вирішили долю серії на свою користь. У той же час другий фіналіст визначиться у вирішальному, третьому матчі протистояння ТІМ-СКУФу та "Козачки-ЗАлК".

У матчі-відповіді минулорічні чемпіонки виглядали не менш впевнено, ніж у першій зустрічі - 115:67. Одразу шість баскетболісток "Дніпра" набрали більше 10 очок. Найрезультативнішими у складі дніпрянок стали Ольга Ляшкова (18 + 7 передач) та Анна Покойова (16). У "Чайки" відзначилася Ольга Шматова (27) та Ірина Расторгуєва (14).

ТІМ-СКУФ і "Козачка" знову обмінялися перемогами на виїзді. Як і в трьох попередніх матчах у Запоріжжі, сильнішими були киянки – 71:57. У ТІМ-СКУФу найкращими були Інна Єгорова (21+ 7 підбирань) та Олена Савіна (15 + 8 підбирань). У "Козачки" - Ірина Бирюк (17) та Олена Фенько (13).
 
Таким чином, рахунок у серії – 1:1. Вирішальна гра відбудеться 14 квітня у Києві.

Официальный сайт ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.