вверх  обратно

Украинки - чемпионки Беларуси

26.04.2011

Гравці національної жіночої збірної України Олександра Хоменчук (Приступа) й Інна Кочубей виграли жіночу першість Білорусі у складі «Горизонту». Мінська команда у фінальній серії обіграла ще один столичний колектив «Мінськ-2006» із рахунком 3-1.

У першому матчі серії переможцем став «Мінськ», який обіграв суперниць із рахунком 79-74. Кращою у складі «Горизонту» стала Олександра Хоменчук, яка відзначилася 20 очками та 12 підбираннями. На рахунку Інни Кочубей 4 очка та 4 підбирання.

Наступні три матчі стали переможними для «Горизонту». В першому з них, який завершився з рахунком 70-81 на користь команди двох українок, Олександра Хоменчук ледь не повторила успіх попередньої гри, відзначившись 9 очками, 15 підбираннями та 3 блок-шотами. В активі Інни Кочубей 2 очка.

Найдраматичніше для обох команд склалася третя гра, перемогу в якій із рахунком 99-96 «Горизонт» здобув лише в овертаймі. Олександра Хоменчук стала автором 15 очок і 12 підбирань. Інна Кочубей записала на свій рахунок 13 очок і 3 підбирання.

Третій у чотирьох матчах дабл-дабл (27 очок + 19 підбирань + 3 блок-шоти) Олександра Хоменчук зібрала в заключному поєдинку фінальної серії, який «Горизонт» виграв із рахунком 86-72. Інна Кочубей додала 3 очка, а також відзначилася 1 передачею та 1 перехопленням. 

ФБУ

Добавил: halk
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.