вверх  обратно

Два ключевых игрока "Ферро" выбыли на длительный срок

14.01.2014

Два ключові гравці «Ферро-ЗНТУ» Артем Буцький й Ентоні Маршалл вибули на тривалий строк. Про це напередодні матчу Чемпіонату України «Суперліга» проти «Дніпра» клубній прес-службі повідомив головний тренер запоріжців Кирило Большаков:

«На сьогодні в нашому лазареті – два гравці, котрі отримали неприємні пошкодження в попередньому матчі з БК «Київ». В Артема Буцького перелом ноги, яка 21 день перебуватиме в гіпсі, а згодом такий же час знадобиться на реабілітацію. Наш основний бомбардир Ентоні Маршалл зазнав травми нижньої частини тіла, і йому для повернення в стрій потрібно від десяти до сорока днів».

Нагадаємо, що Ентоні Маршалл, який відзначається 15.9 очка та 4.7 передачі в середньому за гру, – найкращий бомбардир й асистент «Ферро-ЗНТУ». Артем Буцький, за словами Кирила Большакова, стрижневий гравець команди. В середньому за гру в попередніх матчах першості захисник відзначався 6.9 очка та 4.3 передачі, при цьому, активно відпрацьовуючи в захисті.

Источник: superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.