вверх  обратно

Деррик Зиммерман: "Плей-офф - это момент истины"

21.04.2011

 Капітан баскетбольного клубу "Говерла", американський захисник Деррік Зіммерман поділився враженнями від виступу команди у чемпіонаті Суперліги, а також дав свій прогноз на найближчі матчі плей-офф проти "Миколаєва"....
 
- Дерріку, які враження залишив нинішній регулярний чемпіонат Суперліги?

- Для «Говерли» нинішній сезон складається досить успішно. Головне наше завдання - посісти у регулярному чемпіонаті місце у четвірці найкращих - ми впевнено виконали. На цей момент ми задоволені своїми досягненнями і результатами. Першою командою, з якою ми зустрінемось у плей-оф, буде «Миколаїв».

- На твою думку, що стане визначальним для виявлення переможця чвертьфінальної серії?

- Один з найважливіших факторів на цьому етапі той, що ми перші два поєдинки серії проведемо вдома. Вважаю, що дуже важливою буде перша гра, до якої нам потрібно підійти з повною бойовою готовністю. Хотів би відзначити відмінну атмосферу під час домашніх матчів, яка дуже важлива для нас. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми досягнемо хороших результатів на фініші цього сезону. Плей-офф - це момент істини.

- Питання до тебе як до капітана БК «Говерла». Як оціниш готовність гравців до вирішальних матчів сезону?

- Зараз атмосфера у команді дуже позитивна, що страшенно важливо. Ніхто не виділяється як гравець, як особистість. Те, що ми всі, наче одна сім'я, чудово допомагає під час матчів. У нас цікава команда, в якій зібрані як досвідчені гравці, так і молоді. Усі ми об'єднані однією метою, тому докладемо багато зусиль, аби вдало завершити сезон.

- Нинішня першість є дуже довгою з турнірної точки зору - 48 матчів. Чи вистачить у тебе сил на вирішальні матчі плей-оф?

- Деколи тренер думає, що я втомлююсь (посміхається). Але зараз я дуже добре себе почуваю, адже на моїй позиції грає Данте Свонсон, тому ми підмінюємо одне одного під час матчів. Важливо, що тренер балансує нашу енергію, добре розуміючи, де потрібно робити заміни. Тому ми у досить непоганій формі підійшли до плей-оф.

- І насамкінець, чи хотів би ти продовжити свої виступи в Івано-Франківську і наступного сезону?
- Гарне запитання. Під час сезону ми вже неодноразово говорили з тренером стосовно продовження мого контракту з «Говерлою». Проте зараз потрібно сконцентруватися виключно на плей-оф. Давайте ми добре закінчимо цей сезон, а вже потім будемо визначатися із найближчим майбутнім.

БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.