вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы-95" - чемпионы Украины

21.04.2011

В Дніпропетровську визначилась доля золотих нагород Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. У фіналі "Черкаські Мавпи-95" обіграли "Хімік-95" з рухунком 68:66!!! Причому чемпіонами України стали хлопці, які на рік молодші від цієї вікової категорії! В складі "Черкаських Мавп-95" виступає лише два гравці 1995-го р.н., решта - 1996-го р.н.

гра за 3-4 місця

БК КИЇВ-95 (Київ) – СДЮСШОР-2-95 (Одеса) 73:53

фінал

ХІМІК-95 (Южне) – ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ-95 (Черкаси) 66:68 (14:14; 10:19; 20:21; 22:14)

«ЧМ-95»: Іскаков 16 очок, 6 підбирань, 2 передачі, 2 втрати, 1 перехоплення; Кобець 15 очок, 10 підбирань, 2 передачі, 1 болок, 4 втрати;  Голік 15 очок, 9 підбирань, 1 перехоплення, 1 передача, 1 втрата; Білоус 10 очок, 5 підбирань, 3 блоки; Мірошніченко 5 очок, 2 підбирання, 2 перехоплення, 6 передач, 5 втрат; Руслов 4 очки, 1 підбирання, 2 втрати; Шкарбан 3 очки, 2 підбирання, 1 перехоплення; Канівець 3 підбирання, 2 передачі, 1 перехоплення, 1 блок; Воєвода1 перехоплення, 1 передача, 4 втрати; Михайлюк 1 підбирання.

MVP – Даніїл ІСКАКОВ (ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ)

КРАЩИЙ ЗАХИСНИК – Станіслав КУДРЯ (БК КИЇВ)

КРАЩИЙ НАПАДНИК – Сергій ПРИЙМАК (ХІМІК, Южне)

КРАЩИЙ ЦЕНТРОВИЙ – Андрій ХАРЧИНСЬКИЙ (БК КИЇВ)

ПРИЗ СИМПАТІЙ ГЛЯДАЧІВ – Євген САХНЮК (УКРАЇНА, Київ)

Підсумкове положення команд

1. ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ (Черкаси),

тренери Максим МІХЕЛЬСОН, Олександр МОЛЧАНОВ

2. ХІМІК (Южне),

тренери Володимир РУМЯНЦЕВ, Віталій КУЗНЄЦОВ

3. БК КИЇВ (Київ),

тренер Андрій ХАРЧИНСЬКИЙ

   «Ми не ставимо особливих цілей перед цією командою, головна наша мета – набратися досвіду в іграх з досвідченими командами. Своє завдання ми вже виконали, пробившись до фіналу». Так, напередодні виїзду до Дніпропетровська оцінював власні шанси наставник «Черкаських Мавп-95»Максим Міхельсон. Причому в його словах навряд чи читалося лукавство. Команду, яка стрибнула фактично в останній вагон потягу, що відправлявся в плей-оф, мало хто розцінював, серйозним претендент на золото. Однак кожного разу, виходячи на майданчик у статусі аутсайдера, наймолодша команда турніру здобувала неочікувані перемоги. Ця фінальна частина, в якій «Черкаські Мавпи-95» потрапили з сьомого місця, красномовно продемонструвала важливий досвід матчів на виліт. Адже за останній рік більшість черкаських гравців, які паралельно виступають в «Черкаських Мавпах-96», стала учасниками Суперфіналу Євроліги та Кубку Чемпіонів!!! Подібний досвід та тренерський хист черкаського наставника дозволив презентувати в Дніпропетровську справжній згуртований колектив, сила якого не в окремих виконавцях, а в команді загалом. І поки інші гравці збирали індивідуальні нагороди «Черкаські Мавпи-95» кували своє історичне чемпіонство. Єдину індивідуальну нагороду зі складу помаранчево-чорних заслужено забрав Даніїл Іскаков, який у фінальному матчі забив южненцям п’ять із восьми трьохочкових.

   Даніїл Іскаков, MVP фіналу ВЮБЛ серед юнаків 1995-го р.н.: «Зараз нас переповнюють емоції, ми це зробили! Сьогодні була головна гра чемпіонату, в усіх розуміннях цього слова. Перед матчем ми розібрали на запчастини «Хімік» і знали, як проти нього грати. Ми виконали установку тренера – і отримали результат. Насамперед, цьому успіху ми маємо завдячувати злагодженим та самовідданим діям в захисті».


mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.