вверх  обратно

Состоялась итоговая пресс-конференция БК "Говерла"

19.04.2011

У вівторок, 19 квітня, в манежі Коледжу фізичного виховання відбулася підсумкова прес-конференція баскетбольного клубу "Говерла" з приводу завершення регулярного чемпіонату Суперліги сезону 2010-2011, за підсумками якого прикарпатська команда посіла високе четверте місце...

Євген Мурзін, головний тренер БК «Говерла»:
- На мій погляд чемпіонат був дуже важким – 48 матчів, але ми його пройшли досить рівно. Незважаючи на певні підйоми і спади ми показали більш-менш стабільний результат. Але найбільше мене тішить те, що ми пройшли регулярну першість без серйозних травм, а також одним складом. Зараз настає пора матчів плей-офф – це дуже відповідальні поєдинки, адже ми виходимо на фінішну пряму сезону.

- Якщо ви поглянете на турнірне становище та проаналізуєте ті матчі, які ми вже зіграли проти нашого чвертьфінального суперника, МБК «Миколаїв» - це достойний і досить рівний суперник, добре укомплектований, який провів хороший сезон. Цього сезону ми зустрічалися з миколаївцями чотири рази і розійшлися з ними миром – 2:2, програвши їм два останні поєдинки. Тепер все буде залежати у цій серії від емоцій та чесної боротьби. Ми напружено готуємось до перших матчів, але хотів би зазначити, що «Миколаїв» цілком нам до снаги перемогти.

Деррік Зіммерман, капітан БК «Говерла»:
- Для «Говерли» нинішній сезон складається досить успішно. Головне наше завдання – посісти у регулярному чемпіонаті місце у четвірці кращих, ми впевнено виконали. На даний момент ми задоволені своїми досягненнями і результатами. Першою командою, з якою ми зустрінемось у плей-офф, буде «Миколаїв».

- Один з найважливіших факторів у чвертьфіналі плей-офф такий, що ми перші два поєдинки серії проведемо вдома. Вважаю, що дуже важливим буде перша гра, до якої нам потрібно підійти у всеозброєнні. Хотів би відзначити відмінну атмосферу під час домашніх матчів, яка дуже важлива для нас. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми досягнемо хороших результатів на фініші цього сезону. Плей-офф – це момент істини.

- На даному етапі мікроклімат у команді дуже позитивний. Ніхто у команді не тяготіє до егоїзму. Те, що ми всі наче одна сім’я, що чудово допомагає під час матчів. У нас цікава команда, в якій зібрані як досвідчені гравці, так і молоді. Усі ми об’єднані однією метою, тому докладемо багато зусиль аби вдало завершити сезон.

Андрій Дроздов, генеральний директор БК «Говерла»:
- Найперше, хотів би подякувати усім гравцям, тренерському штабу, за дуже хороший результат – четверте місце за підсумками регулярного чемпіонату. Вище нас розташувалися тільки «Донецьк», «Будівельник» і «Азовмаш», бюджети яких набагато-набагато більше аніж наш. Як ви, мабуть, знаєте, нинішній сезон ми розпочали на оновленій домашній арені. Але не збираємося зупинятися на цьому і вже влітку плануємо продовжити модернізацію манежу Коледжу фізичного виховання. Зокрема, у наших планах добудови роздягалень та трибун для глядачів. Проте все це буде залежати від того, чи дозволять «Говерлі» грати у Єврокубках, а ми, як на мене, завоюємо це право.

БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.