вверх  обратно

Чемпионат Украины. "Авиастар" вырвал победу у "Пульсара"

17.04.2011

На звання центрального матчу другого ігрового дня 18-го туру Чемпіонату України претендує поєдинок між «Авіастаром» і «Пульсаром». Адже його доля, як і підсумок учорашньої гри «Авантажу» й «Черкаських Мавп», була вирішена в овертаймі.

Після стартової чверті, яка минула в рівній боротьбі, «Авіастар» влаштував ривок, ведучи перед заключною десятихвилинкою 60-47. Але пульсарівці не склали зброю і протягом четвертої чверті здійснили майже неможливе – відіграли 13 очок різниці та вийшли вперед – 70-73. І лише влучний триочковий кидок Євгена Коняхіна на останніх секундах дозволив запоріжцям зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм. На додаткову десятихвилинку більше сил залишилося в господарів, які й здобули перемогу – 86-79.

Євген Коняхін став кращим гравцем матчу, записавши на свій рахунок дабл-дабл: 31 очко (7/7 двоочкових, 4/13 триочкових, 5/5 штрафних) + 10 передач + 6 підбирань (39 РЕ).

ФБУ

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.