вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" и ДС "Будивельник": баскетбол победил

23.11.2013

Завдяки активній позиції вболівальників, людей з обмеженими фізичними можливостями, а також небайдужих черкасців, вдалося відстояти клуб «Черкаські Мавпи». Війна, розпочата кілька тижнів тому деякими представниками влади і депутатами міської ради проти баскетбольного клубу, завершена.

Нагадаємо, що останні кілька тижнів довкола клубу «Черкаські Мавпи» точилася боротьба. Спершу начальник управління сім’ї, молоді та спорту, депутатка міської ради від Партії Регіонів – Ольга Сисоєва – заявила на сайті міської ради, що, мовляв, варто перевірити раціональність оренди зали в КП Спортивний комплекс «Будівельник» клубом «Черкаські Мавпи». А вже на сесії міської ради депутат Валерій Воротнік (група «Черкащани») висловив цілу низку безпідставних претензій до клубу «Черкаські Мавпи». Очевидним було те, що такими синхронними діями чиновників керували зі сторони.

- Ми вдячні уболівальникам, небайдужим черкасцям, які у скрутну хвилину для клубу підтримали нас. Це помножило наші сили. Я впевнений, що саме завдяки активній позиції наших прихильників ми вистояли, подолали всі негаразди і баскетбол відтепер завжди буде в Черкасах! – заявив директор клубу «Черкаські Мавпи» – Володимир Гриценко.

Черкаські вболівальники звернулися із відповідними листами до Президента України. Під ними у короткий термін було зібрано близько 100 підписів. А місцеві фанати під час останньої домашньої зустрічі наглядно продемонстрували свою позицію.

За словами президента клубу «Черкаські Мавпи» – Сергія Одарича, ситуація довкола команди викликала миттєву реакцію у баскетбольної спільноти не лише України, але й світу. Занепокоєння висловили також й іноземні баскетбольні клуби, які давно співпрацюють з «Черкаськими Мавпами».

Не виключно, що саме така реакція баскетбольної спільноти змусила замовників і виконавців «наїзду» на «Черкаських Мавп» відступити.

Миттєвою була реакція губернатора Черкащини – Сергія Тулуба, який звинуватив свою однопартійку, чиновницю – Ольгу Сисоєву – у непрофесіоналізмі і закликав «спершу вивчити матчасть», а вже потім братися за досліджування питання з раціональним використанням площ в КСП «Будівельник».

Не забарилися із відповіддю перший заступник міського голови Віктор Беззубенко та голова фракції Партії Регіонів у міській раді Ігор Мельников. Зокрема, вони наголосили на тому, що 2014 рік стане роком розвитку баскетболу.

Усі ці твердження ще раз підкреслюють соціальну важливість клубу «Черкаських Мавп» у нашому регіоні. І те, що велика частина спортивної спільноти області зараз не може уявити своє життя без баскетболу загалом та нашого клубу зокрема. А недолугість та безпідставність заяв далеких від спорту чиновників та депутатів нищівно була розбита навіть їх соратниками. Таким чином ми вважаємо свавільну та однобоку війну проти нашого клубу завершеною.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: notea
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.