вверх  обратно

"Авантаж-Политехник" уступил "Черкасским Мавпам" лишь в овертайме

16.04.2011

У центральному матчі ігрового дня в Чемпіонаті України зустрічалися бронзовий призер і володар золотих медалей Кубка України – «Авантаж» приймав «Черкаські Мавпи».

Напередодні виїзду до Харкова наставник черкасців Володимир Холопов зауважив: «Зараз, готуючись до матчів проти харків’ян, не беремо до уваги легку перемогу над цією командою в Кубку України й дуже серйозно розбираємо кожного гравця. Те, що ця команда не зуміла показати свою гру в Черкасах, не означає, що на нас чекає легка прогулянка, тим більше, що в Харкові «Авантаж-Політехнік» грає традиційно потужно. Не слід забувати і про те, що в розпорядженні нашого суперника є такий харизматичний лідер, як Тимур Арабаджи, свій клас він підтвердив у конкурсі триочкових Матчу Зірок Суперліги».
 

Як виявилося, головний тренер БК «Черкаські Мавпи» передбачив усе з неймовірною точністю.
 

Матч, який став окрасою другого етапу Чемпіонату України, подарував справжню інтригу, завершившись із рахунком 89-96 (20-14, 10-24, 24-20, 27-23, ОТ 8-15) на користь гостей.
 

Захопивши ініціативу у стартовій чверті, протягом наступних десяти хвилин підопічні Валентина Кулібаби свою перевагу розгубили, програючи перед великою перервою з рахунком 30-38. Втім, друга половина матчу дозволила Тимуру Арабаджи й компанії наздогнати суперника та зрівняти рахунок. Саме Тимур, який став кращим гравцем матчу, на останніх секундах основного часу реалізував фірмовий триочковий кидок, перевівши гру в овертайм і подарувавши надію своїй команді.
 

А загалом на рахунку переможця конкурсу триочкових кидків Матчу Зірок 2011 р. (нагадаємо, що серед учасників яскравого баскетбольного шоу Тимур був єдиним представником клубу, що не входить до Суперліги) – 39 очок (3/7 двоочкових, 6/11 триочкових, 15/17 штрафних) і 33 бали рейтингу ефективності.
 

17 пунктів і 9 підбирань заніс до свого активу його партнер Антон Рочняк.
 

Найрезультативнішим гравцем у складі «Черкаських Мавп» став Ілля Коротков, який відзначився 23-ма очками. Автором дабл-дабла став Максим Пархоменко – 17 очок + 11 підбирань.
 

ФБУ 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.