вверх  обратно

БК "Киев" подписал американского защитника

15.11.2013

Сьогодні склад команди поповнив американський захисник Томас (Томмі) Мітчел

Томас (Томмі) Мітчел

Довідка:

Амплуа: захисник

Зріст: 190

Вага: 84

Дата народження: 25.09.1982

Громадянство: США

2009 – «Манчестер Міллартс» (PBL) – (13.6 очок + 2.3 підбирання + 1.8 передач; 2-очкові кидки: 57.9%, 3-очкові: 37.3%, штрафні: 85.5%)

2010-2011 - «Квебек Кебс» (Канада-PBL) – (19.5 очок + 2.9 підбирання + 2.9 передач; 2-очкові кидки: 54.3%, 3-очкові: 43.4%, штрафні: 84.1%)

2011-2012 – «Квебек Кебс» (Канада-NBL) – (11.8 очок + 2.4 підбирання + 1.9 передач; 2-очкові: 34%, 3-очкові: 33.3%, штрафні: 90.5%)

2011-2012 – «Голден Стейт» (NBA)

- Томасе, чи знали ви щось про Україну, до того моменту, як сюди приїхали?

- Так, дещо знав, оскільки найкраща подруга моєї дружини по коледжу була українкою, більше того, вона грала за збірну України з баскетболу. Її звуть Валерія Бережинська.

- Які перші враження від перебування на українській землі?

- Я прилетів із Лос-Анджелеса, тому можу сказати, що у вас нині трохи прохолодно.

- З кимось із баскетболістів «Києва» вже спілкувались?

- У мене ще не було на це часу, але трохи знаю Лі Хамфрі, оскільки мій дядько є головним скаутом у американській команді «Х’юстон Рокетс» де Хамфрі раніше грав у «Лізі розвитку».

- Ваша дружина в Україну приїхала разом з вами?

- Ні, вона зараз вагітна, і тому знаходиться в Америці. Дитина має з’явитися на світ у січні, після чого моя дружина прилетить у Київ.

- Що для вас означає баскетбол?


- Це той вид спорту, який я розумію і люблю, до того ж завдяки баскетболу я зміг покращити фінансовий стан своєї родини. Оскільки виріс хоч і не в бідній сім’ї, але рівень доходів у нас був нижчим від середнього.

- Нинішній сезон «вовки» розпочали не надто вдало, якою ви бачите свою роль в команді?


- «Київ» потрапив у серію невдач. Для мене це теж виклик - можливість допомогти і вивести колектив на новий рівень. Зроблю все можливе, аби місцеві вболівальники були мною задоволені і разом зі своїми новими партнерами нам вдалося підняти команду на самий верх. Хочу сказати прихильникам «Києва», що нові часи обов’язково настануть і вони почнуть отримувати задоволення від того, що клуб перемагає. Мені звісно хочеться сказати, що це трапиться прямо з сьогоднішнього дня, проте я не можу так стверджувати, але впевнений, що це в будь-якому разі станеться, і особисто я докладу для цього максимум зусиль.

Источник: bckiev.com.ua

Добавил: Любитель
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.