вверх  обратно

Чемпионат Украины. Превью 3-го тура

16.04.2011

16-17 квітня відбудуться матчі 3-го туру другого етапу (18-го туру) Чемпіонату України серед чоловічих баскетбольних команд.

Матчі за 1-8 місця

Кременчуцький «Кремінь» прийматиме «Вінницьких Зубрів».

Запорізький «Авіастар» зіграє з рівненським «Пульсаром».

Дніпропетровське «Динамо» проведе два матчі з «Волиньбаскетом» (Луцьк).

Бронзовий призер Кубка Украiни харківський «Авантаж-Політехнік» зіграє з володарем цього трофею «Черкаськими Мавпами». Нагадаємо, що востаннє команди зустрічалися два тижні тому, у півфіналі Кубка України, переконливу перемогу в якому здобули черкасці – 96-55.

Напередодні нового протистояння своїми очікуваннями з клубною прес-службою поділився Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»:

«Матчі в Харкові я однозначно можу назвати одними з найважливіших. Справа в тому, що якщо у двох найближчих турах (проти «Авантажа-Політехніка» та «Кременя») ми здобудемо всі перемоги, то фактично на 99% забезпечимо собі дострокове чемпіонство у Чемпіонаті України.

Зараз, готуючись до матчів проти харків’ян, не беремо до уваги легку перемогу над цією командою в Кубку України й дуже серйозно розбираємо кожного гравця. Те, що ця команда не зуміла показати свою гру в Черкасах, не означає, що на нас чекає легка прогулянка, тим більше, що в Харкові «Авантаж-Політехнік» грає традиційно потужно. Не слід забувати і про те, що в розпорядженні нашого суперника є такий харизматичний лідер, як Тимур Арабаджи, свій клас він підтвердив у конкурсі триочкових Матчу Зірок Суперліги.

Щодо нашої команди, то в Харків поїдуть десять баскетболістів, в Черкасах залишиться Євген Ткаченко, у якого бронхіт. Також не в кращих кондиціях Ілля Коротков, він через травму пропустив два тижні і ще не готовий на всі сто. Після незначного ушкодження й Володимир Журжій, проблеми з пальцем примусили нашого капітана цей тиждень тренуватися з лангетом, але ми на нього розраховуємо».

ФБУ
 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.