вверх  обратно

Александр Кольченко: "Ни в чем нет предела совершенству"

24.10.2013

Ще з перших ігор сезону, одним з лідерів львівської команди став Олександр Кольченко. Набираючи по 15 очок, 4 підбирання та 14 балами РЕ, в середньому. Перед стартом Кубку України клубна пресслужба поспілкувалась з Сашею.

Про гру з "Кривбасом"


Гра з "Кривбасом" для нас була дуже важлива. Ми почали чемпіонат з неприємної та прикрої поразки від "мавп", і нам треба було реабілітуватись. Тим більше - це була перша офіційна домашня гра, ми грали перед нашими фанами та керівництвом , які скучили за літо за баскетболом і перемогами своєї команди. Вдома ми повинні грати як господарі свого майданчика , що і продемонстрували з "Кривбасом"! Будемо і далі намагатися радувати глядачів...

Про стабільність гри

Стабільна гра залежить від багатьох речей! У першу чергу це твій фізичний стан, твої технічні навички , баскетбольне мислення. Все це виробляється тільки важкою працею на тренуваннях, особливо в "предсезонці" і потім в сезоні, ти просто підтримуєш ці обидва стани і працюєш над слабкими сторонами і деталями. Не менш важливим моментом є відновлення після важких тренувань та ігор! Якщо ти здоровий, то ти можеш працювати на всі 100%. Межі досконалості немає ні в чому!Так що є куди рости і над чим працювати!

Про першу гру Кубку


До гри в Рівному готуємось в звичайному режимі. Всі здорові, і це головне. Немає ніякої недооцінки суперника. Кубкова це гра або чемпіонату, немає значення, всі ми професіонали і нам треба виконувати свою роботу, незалежно яким буде завтра суперник і який завтра день... Тим більше, є над чим працювати і що відпрацьовувати. Це повинна бути своєрідна підготовка перед грою в Києві.

Про домашню атмосферу


Завжди приємно грати при повних трибунах! Фанати, вони, як би заряджають тебе додатковою енергією і женуть вперед. А ми, свою чергу, будемо намагатися їх радувати яскравими перемогами і красивими моментами. Хочеться побажати, щоб з кожною грою в залі ставало тільки спекотніше...!
 

Источник: bcpg.lviv.ua

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.