вверх  обратно

Евгений Мурзин: "В составе "СоюзБаскетУголь" есть игроки, которых мне приходилось тренировать"

22.10.2013

Коментарі головних тренерів після матчу "СоюзБаскетУголь" - "Говерла".

Володимир Брюховецький, головний тренер "СоюзБаскетУголь":

- Зустрічались команди різного рівня – Суперліги та Вищої ліги. Бажання було величезним. Однак бракувало майстерності. Через велике бажання, яке з психологічного погляду зашкалювало, ми припустилися великої кількості помилок, які позначилися на результаті. Найбільша помилка – програш на підбираннях. Крім того, гірше реалізували атаки з гри та на десять штрафних менше закинули. Загалом, команда боролася. За такого захисту ми маємо на одну помилку менше, ніж суперник. Це вже добре. Є рівний показник за перехопленнями, це також добре. Команда боролася, і лише різниця в класі дала такий результат.

Євген Мурзін, головний тренер "Говерли":

- Ми знали суперника. В складі "СоюзБаскетУголь" чимало гравців, котрих мені доводилося тренувати – це і Пархоменко, і Шостуха, і Орленко, і Рєка. Команда «СоюзБаскетУголь» мені сподобалася, вона добре укомплектована, не можу сказати, що грали за явної нашої переваги. Це був цікавий матч для глядачів, і для нас гарна практика. Мене непокоїть підбирання на нашому щиті, ми програли 13 підбирань на нашому щиті, дозволили суперникові підібрати. Це не дивно, адже в Шахтарську високоросла, потужна команда в передній ланці. Результатом поєдинку я задоволений, ми не дали змоги суперникові здобути більше 60-ти очок, показали хороший захист.

Источник: bcgoverla.if.ua

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.