вверх  обратно

Дубли "Черкаських Мавп" и БК "Киев" провели два предсезонных спарринга

21.10.2013

Цей вікенд баскетболісти дубля «Черкаських Мавп» провели з користю. Напередодні старту чемпіонату України у Першій лізі «Мавп» провели два контрольні матчі з дублем БК «Київ». Київські матчі між цими командами видалися досить цікавими та напруженими.

Перший матч проходив у рівній боротьбі. Баскетболісти обох команд боролися до останнього. Власне основний час матчу не виявив переможця і гра перейшла в овертайм. Додаткова 5-хвилинка не змінила ситуацію на майданчику. Обидва суперники не бажали відступатися, тому й овертайм завершився нічиєю. У підсумку тренери вирішили завершити матч нічиєю.

Допомогли дублюючій команді у цих матчах і гравці основної команди «Черкаських Мавп» Андрій Куліш та Святослав Михайлюк. Очікується, що ці баскетболісти гратимуть за дублюючий склад і надалі.

Перша гра
«Черкаські Мавпи» – БК «Київ» 69 : 69 ОТ

«Черкаські Мавпи»: Куліш – 15 очок, 6 підбирань, 3 блокшоти, 4 втрати; Рудаков – 14 очок, 7 підбирань, 2 перехоплення, 3 втрати; Кобець – 7 очок, 6 підбирань, 3 передачі, 5 втрат; Мірошниченко – 7 очок, 2 підбирання, 2 перехоплення, 7 передач, 5 втрат; Ткаченко – 7 очок, 5 підбирань, 3 блокшоти; Воєвода – 6 очок, 2 передачі; Бабич – 4 очка, 3 підбирання; Руслов – 3 очка, 3 підбирання,.4 передачі; Лунський – 3 очка, 2 перехоплення, 2 втрати; Шаламов – 2 очка, 2 підбирання; Голік – 2 очка, 2 втрати.

Максим Міхельсон, головний тренер дубля «Черкаських Мавп»:

«Дуже корисний матч перед стартом чемпіонату, оскільки ми ще не зіграли цим складом жодної гри. Ми додали на цей матч Лунського й Ткаченка з команди 97-го року народження, а також Куліша з основи «Мавп», оскільки плануємо його задіяти в сезоні в матчах дублерів. У цілому я задоволений окремо грою кожного з них, але відсутність взаєморозуміння з партнерами на майданчику була очевидною. Цей фактор на ряду з активною роботою над фізичною підготовкою на цьому тижні і позначився на якості гри, якою я залишився не дуже задоволений. Перед гравцями були поставлені певні завдання по грі в захисті і на підбираннях, які гравці не виконали. У той же час до гравців немає жодної претензії в плані самовіддачі».

Другий матч для «Черкаських Мавп» став більш сприятливим. Підопічні Максима Міхельсона призвичаїлися до столичного паркету й провели впевнений матч. Протягом першої половини зустрічі баскетболісти «Мавп» практично домінували на майданчику. Подекуди різниця в рахунку сягала 24 очок на користь черкасців. У другій половині матчу черкасці дозволили супернику дещо скоротити відставання. Втім надалі «Мавпи» довели цю зустріч до логічної перемоги.

Друга гра
«Черкаські Мавпи» – БК «Київ» 73 : 61

«Черкаські Мавпи»: Кобець – 13 очок, 2 підбирання, 4 перехоплення; Шаламов – 9 очок, 11 підбирань, 2 передачі, 5 втрат; Воєвода – 8 очок; Куліш – 8 очок, 10 підбирань; Мірошніченко – 6 очок, 3 перехоплення, 4 передачі, 3 втрати; Руслов – 6 очок, 3 підбирання, 3 передачі; Бабич – 6 очок, 2 підбирання, 4 втрати; Михайлюк – 5 очок, 3 підбирання, 3 перехоплення, 6 передач, 2 втрати; Ткаченко – 3 очка, 2 передачі, 2 втрати; Бєляков – 2 очка, 2 підбирання; Рудаков – 2 очка, 2 підбирання; Голік – 2 очка; Іскаков – 2 очка.

Максим Міхельсон, головний тренер дубля «Черкаських Мавп»:

«Сьогодні ми грали більш злагоджено. У першій половині зустрічі ми заробили досить комфортний гандикап. Тому у другій половині я дав можливість пограти всім гравцям. Хлопці досить непогано зіграли в захисті. Мені сподобалося як вони боролися за підбір, правильно ставили спину».

Источник: mavpabasket.com

Добавил: ZBIG
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.