вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы-96" победили во второй игре Кубка Сабониса

21.09.2013

У другому матчі "Черкаські Мавпи-96" зіграли з чеським колективом БК "Пардубіце". На відміну від першої гри, другий матч став для наших хлопців більш вдалим. Черкаська команда відразу заволоділа ініціативою й довела цей матч до впевненої перемоги. У підсумку "Мавпи-96" перемагають з рахунком 82 : 64.

Вадим Голік, гравець "Черкаських Мавп-96":

"Це перші офіційні ігри, тому важко дуже дались ці дві гри. У першому матчі нам трішки не вистачило, щоб виграти. Але загалом ми добре грали, зважаючи на те, що це була перша офіційна гра. В другій грі ми спочатку недооцінили суперника: першу половину програвали, проте потім тренер поставив нас на місце, і ми зконцентровано виграли".

"Черкаські Мавпи-96" - "БК Пардубіце" 82 : 64

"Черкаські Мавпи-96": Шаламов - 26 очок, 11 підбирань; Михайлюк - 19 очок, 5 підбирань, 3 передачі; Кобець - 12 очок, 5 підбирань, 4 передачі; Воєвода - 8 очок.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: ZBIG
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.