вверх  обратно

Символическая пятерка недели в Суперлиге

11.04.2011

Протягом тижня відбулося десять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги традиційно визначає символічну п’ятірку.

Захисники

Стівен Буртт («Дніпро») – 29.5 очка + 9.5 передачі + 4.5 підбирання + 1.5 перехоплення = 32 РЕ*

Протягом тижня «Дніпро» здобув дві важливі перемоги – над «Азовмашем» і «Ферро-ЗНТУ», і, як завжди, команду за собою вів її лідер Стівен Буртт. У грі з маріупольцями американський захисник відіграв без замін, відзначившись 29-ма очками, 8-ма передачами та 4 підбираннями. У зустрічі з «Ферро» – записав на свій рахунок третій у чемпіонаті дабл-дабл (30 очок + 11 передач + 5 підбирань), повторивши особистий рекорд за результативними передачами й відзначившись у підсумку 37-ма балами рейтингу ефективності.

Кеддрік Мейс («Ферро-ЗНТУ») – 18.5 очка + 4 підбирання + 3 перехоплення + 2.5 передачі = 19.5 РЕ*.

Завдавши поразки «ОДЕСІ» на початку тижня, в наступному матчі «Ферро-ЗНТУ» поступився «Дніпру». Проти «акул» Кеддрік Мейс провів кращу гру в сезоні, записавши на свій рахунок 19 очок, а також по 5 підбирань і перехоплень, і встановивши особистий рекорд за рейтингом ефективності – 27. У зустрічі з командою Дениса Журавльова американський захисник став автором 18-ти очок і 3-х підбирань.

Форварди

 

Крістіан Бернс («Ферро-ЗНТУ») – 14 очок + 11.5 підбирання + 2.5 блок-шота + 1.5 перехоплення + 1 передача = 20 РЕ*.

Обігравши «ОДЕСУ», у другому матчі тижня «Ферро-ЗНТУ» поступився «Дніпру». Незважаючи на поразку, Крістіан Бернс провів яскраву гру. Якщо в матчі з «акулами» на його рахунку 10 очок і 7 підбирань, то зустріч із принциповим суперником із Дніпропетровська дала змогу американському форварду не лише зібрати чотирнадцятий дабл-дабл у сезоні, а й встановити особистий рекорд за зібраними відскоками (16), відзначившись при цьому 18-ма очками та 29-ма балами РЕ.

Алан Віггінс («Політехніка-Галичина») – 20.5 очка + 12.5 підбирання + 1 передача + 1 перехоплення = 29.5 РЕ*.

Протягом тижня львівська «Політехніка-Галичина» здолала «Хімік» і поступилася «Миколаєву». З южненцями Алан Віггінс провів свою кращу гру в сезоні, відзначившись 23-ма очками та рекордними 17-ма підбираннями, й, відповідно, 37-ма балами рейтингу ефективності. Таким чином, форвард «Політехніки» записав на свій рахунок 23-й дабл-дабл у 46-ти матчах (!). У грі з «корабелами» американець знову став кращим у складі своєї команди, відзначившись 18-ма очками та 8-ма підбираннями й продемонструвавши при цьому ідеальну реалізацію триочкових (1/1) і штрафних (5/5).

Центровий

Майк Фрейзер («ДніпроАзот») – 19 очок + 10 підбирань + 1 передача = 20 РЕ*

«ДніпроАзот» не полишає намірів опинитися у вісімці учасників плей-офф, тож успіх у грі з «Києвом», безумовно, став важливим кроком на шляху до цієї мети. І хоч невдача в наступному матчі з «Будівельником» дещо пригальмувала переможну ходу команди Ігоря Чигринова, все ж завдання залишається цілком досяжним. Саме на паркеті «вовків» Майкл Фрейзер відзначився 16-м у сезоні та 7-м в останніх десяти матчах дабл-даблом, вп’яте зібравши не менше 15-ти відскоків за гру. І хоч у грі з «будівельниками» успіхи канадця були скромнішими, 16 очок і 5 підбирань могли стати вагомим внеском у командну перемогу, від якої «ДніпроАзот» зупився в одному кроці.

Крім того, варто відзначити наступних гравців:

Денис Лукашов («Будівельник») – 9 очок + 5 передач + 3.5 підбирання + 1 перехоплення = 15 РЕ*.

Бінго Меррікс («ДніпроАзот») – 13.5 очка + 8.5 підбирання + 1.5 перехоплення + 1 передача = 22 РЕ*.

Маріо Остін («Дніпро») – 11.5 очка + 7 підбирань + 3 передачі + 2.5 перехоплення = 18.5 РЕ*.

* середні показники за сумою двох матчів.

Superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.