вверх  обратно

Дариуш Лавринович: "Это будет очень интересный матч"

14.09.2013

15 вересня національна збірна України зіграє вирішальний матч за вихід до чвертьфіналу  ЄвроБаскету-2013 з командою Литви. За історію свого існування наша національна команда грала з литовською чотири рази, але це було давно – вже протягом десяти років ми не зустрічалися в офіційних іграх. У кваліфікації на чемпіонат Європи 1995 року збірна України здобула перемогу (80:75), у фінальному раунді першості континенту 2001 року українці поступилися (60:82), 2002-го наша команда перемогла литовців у Києві (89:82), 2003-го в Каунасі сильнішими були наші суперники (98:109).

Гравець збірної Литви Даріуш Лавринович:


«Це буде дуже цікавий матч. Для нас це важливий поєдинок, тому що ми не тільки хочемо вийти з групи, а з якомога вищого місця. Наскільки я знаю, Україна дуже добре грає на цьому чемпіонаті. У нас ще є час проаналізувати гру збірної України. Тому що, якщо чесно, я ще загалом не знаю, як грає ця команда, яка філософія їхньої гри. Ми серйозно готуватимемося до гри з українською збірною».

Головний тренер збірної Литви Йонас Казлаускас:


«Ми гратимемо найсерйознішим чином. Ми поважаємо суперника. Україна пройшла групу з чотирма перемогами. Це хороша команда. Ми задоволені, що перемогли збірну Бельгії. Наразі відпочиваємо. Потім налаштовуватимемося на збірну України».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.