вверх  обратно

Валерий Кондратьев: "Нас и игроков критикуют никому не известные люди"

14.09.2013

13 вересня національна збірна України здобула перемогу над командою Сербії, та зберігає шанси на вихід до чвертьфіналу ЄвроБаскету-2013. Вагомий внесок у цю звитягу внесли вихованці дніпропетровського баскетболу. Зокрема, Максим Корнієнко став найкращим гравцем поєдинку в складі нашої команди (21 очко, 8 підбирань). Віце-президент Федерації баскетболу України та президент баскетбольного клубу «Дніпро»  Валерій Кондратьєв поділився враження від гри дніпропетровців.

Віце-президент Федерації баскетболу України Валерій Кондратьєв:


«Максим Корнієнко – вихованець «Дніпра», він з дитинства був у нас в клубі. Ми сподівалися, що він має зіграти свою гру. Кілька разів, після невдалих для нього матчів, я з ним розмовляв, щоб він згадав, як він грав, як він заводився, щоб він повернувся до того стану, яким він був у «Дніпрі». Він має доводити, що він повноцінний гравець стартової п’ятірки. І він сьогодні це довів, і в попередніх матчах доводив. Максим добре, сконцентровано зіграв проти Бьєліци, а це непростий опонент – і кинути може, і пройти. Максим гідно боровся сьогодні з Бьєліцою.

Олександра Мішулу, як і Володимира Геруна, залучали до тренувань основної збірної. Це не моя ідея, це ідея Олександра Анатолійовича, оскільки він пам’ятає, як це було в часи, коли він був гравцем, тоді до основної збірної Радянського Союзу запрошували одних з найкращих гравців молодіжних команд. По-перше, завжди була молода кров, по-друге, це було корисно гравцям: молодим – само собою зрозуміло, а старші відчували, що може бути конкуренція. Бачите, ми в цьому не помилилися – Олександр Мішула вдало допомагає команді.

Нас і гравців критикують нікому не відомі люди. Тому це навіть критикою складно назвати. Адже є об’єктивна критика – коли люди з ім’ям, котрі чогось в житті досягли, говорять це тобі в обличчя, пояснюють і підказують, мовляв, тут ви зробили невірно, а якщо надалі працюватимете, буде інший результат. Така критика має бути. А коли невідомо хто розповідає хлопцям або тренерові, як грати в баскетбол… Гадаю, ці люди не в стані навіть гравцям шнурки зав’язати, а дозволяють собі критикувати. Тому, вважаю, найрозумніше в цьому сенсі – зробити те, що зробили наші хлопці».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.