вверх  обратно

"Ферро-ЗНТУ" выиграл у "Днепр-Азота"

14.09.2013

У запорізькому Палаці спорту ПАТ «ЗАБ» стартував традиційний турнір, присвячений пам’яті колишнього керівника заводу феросплавів, одного із засновників баскетбольного клубу «Ферро» В’ячеслава Гаврилова.

Нинішнього року меморіал набув статусу міжнародного завдяки участі в ньому волгоградського клубу «Красний Октябрь», який очолює Валентин Берестнєв. Український фахівець залучив до складу команди легіонерів, яких добре вивчив у матчах української Суперліги, а саме кращого бомбардира «Ферро-ЗНТУ» останніх сезонів Ренді Кулпеппера, Віллі Діна та Хасана Різвича.

Однак Ренді не допоміг російському клубу здолати баскетболістів Черкас у стартовому матчі турніру. Тим більше, що не він, а його нові одноклубники Віктор Кутберт і Віллі Дін здобули найвищий рейтинг у цій зустрічі. Матч завершився з рахунком 84:80 на користь «Черкаських Мавп»

У складі «Мавп» тон задавали новобранці Андрій Кальніченко і американець Джейсон Уошборн. Саме завдяки бомбардирським якостям і вдалій грі на підбиранні м’яча цих виконавців черкаській команді вдалося здобути перемогу в зустрічі, яка тримала глядачів у напруженні до фінальної сирени.

«Ферро-ЗНТУ» (Запоріжжя) – «Дніпро-АЗОТ» (Дніпродзержинськ). 81:66 (30:16, 14:16, 14:18, 23:16).
Судді: О. Раєвський, А. Бабик, А. Кітаєв.
Ф: Рибалко (17), Маршалл (10 + 8 передач), Денді (12 + 16 підбирань), Пауелл (6 + 6 підбирань), Малиш (16); Змитрович (2), Вільховецький (3), О’Брайєн (9 + 5 підбирань), Антонець, Буцький (6 + 8 передач).
Д: Моцейна (2 + 5 підбирань), Кривцов (6 + 5 підбирань), Дзюба (4), Гуменюк (3), Корочкін (14); Кадигроб, Коваль, Сімс (15), Зубрицький (9), Малдроу (10 + 10 підбирань), Пацація (3).

Кидки з гри: 2-очкові – 18/41 – 18/42; 3-очкові – 9/29 – 5/19. Штрафні кидки: 18/26 – 15/24. Підбирання м’яча: 31/16 – 33/12.

У стартовій чверті запоріжці змусили добряче похвилюватися нового наставника дніпродзержинського клубу Віктора Кобзистого. Грамотна гра баскетболістів «Ферро-ЗНТУ», серед яких виділялися досвідчені Олександр Рибалко, Андрій Малиш і Артем Буцький, дозволила господарям уже в першій чверті створити відчутний відрив у 14 пунктів.

У наступних двох періодах гості змусили рахуватися з собою. Потужно зіграли Сем Малдроу, Дональд Сімс і Андрій Корочкін, завдяки чому дніпродзержинцям вдалося скоротити відставання до 8 пунктів.

У заключній чверті домінували баскетболісти «Ферро-ЗНТУ», серед яких бомбардирськими якостями відзначився Андрій Малиш, котрий збільшив власний доробок на 8 пунктів.

Головний тренер «Ферро-ЗНТУ» Кирило Большаков таким чином оцінив дії своїх підопічних: «Це була не краща наша передсезонна гра, але діями в захисті я задоволений. Звичайно, без помилок не обійшлося, але й на те цей турнір, щоб ми ці помилки виправляли. Що стосується нападу, я вкотре переконався: над чим більше працюєш, те й краще виходить. Приміром, певну частину тренувань ми присвятили нападу проти зонного захисту, але сьогодні не були готові на всі сто відсотків проти нього грати. Отже, треба приділити цьому ігровому аспекту більше часу на тренуваннях. Загалом же я задоволений тим рівнем готовності, на якому ми зараз знаходимось».  

Источник: bcferro.com.ua

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.