вверх  обратно

Ненад Крстич: "Я не удивлен тем, как играет на Евробаскете Украина"

12.09.2013

13 вересня національна збірна України проведе другий поєдинок у другому груповому раунді ЄвроБаскету-2013 проти команди Сербії, яка посіла перше місце в групі В. До Вашої уваги передматчеві коментарі гравців сербської збірної.

Гравець збірної Сербії Ненад Крстіч:


«Ви знаєте, я не здивований тим, як грає на ЄвроБаскеті Україна, тому що я добре знаю їхнього тренера, знаю його філософію баскетболу. Українці добре грають, навіть попри те, що сьогодні поступилися Латвії. Українці ще мають шанс потрапити до чвертьфіналу, тому наступний наш поєдинок буде важким».

Гравець збірної Сербії Нікола Калініч:


«Вигравши сьогоднішній матч, ми стали дуже близькі до чвертьфіналу. Ми бачили, що Україна сьогодні програла з дуже великою різницею, але нам теж потрібно завтра виграти, щоб бути впевненими, що ми у чвертьфіналі, щоб не займатися якимось підрахунками. Україна дуже хороша команда, я не знаю, що з ними сьогодні сталося, але завтра ми будемо грати з максимальною віддачею і, сподіваюся, що виграємо. У товариському матчі ми виграли в українців з великою різницею, але зараз це зовсім інша, краща команда, яка стала сюрпризом цього турніру. Як я вже сказав, ми повинні зіграти якнайкраще і, я сподіваюся, що ми переможемо».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.