вверх  обратно

Игроки "Политехники-Галычины" - накануне Матча Звёзд

8.04.2011

10 квітня у Харкові відбудеться Матч всіх зірок української Суперліги. "Політехніку – Галичину" на цій грі представлятимуть два американських легіонери – Аллан Віггінс і Тодд Ебернетті.

– Тодде, цими вихідними відбудеться Матч всіх зірок української Суперліги. Ти братимеш участь у конкурсі захисників. Це твій перший досвід у змаганнях такого роду?

– Так,так, це я вперше змагатимусь у таких конкурсах. Я в захопленні! Чесно кажучи, не особливо знаю, чого саме очікувати, але впевнений, що це буде дуже веселий та цікавий день. Я, звичайно, старатимуся, але водночас отримуватиму задоволення.

– Ти є найкращим асистентом Суперліи. Чи виводить тебе це у фаворити змагання?

– Я б не сказав… Справа в тому, що в цьому конкурсі потрібно багато чого робити: вести м’яч, пасувати, кидати. Сподіваюся, передачі мені допоможуть, але побачимо, як буде насправді.

– Ти вважаєш, що передачі – це твій "коник" у змаганнях?

– Мабуть. Як на мене, одним із найважчих завдань на майданчику – знайти пасом партнера, вивести його на кидок. Саме цим я і займаюся. А в неділю буде важче, адже не буде одноклубників.

– Чи знаєш ти інших баскетболістів, які братимуть участь у конкурсі? Кого вважаєш основним конкурентом?

– Я бачив список учасників. Там, здається, окрім мене лише один американець. Я вважаю, що перемогти може будь хто, адже доведеться демонструвати різні навики. Хтось, можливо, краще кидає, хтось швидший, а хтось сильніший у передачах. Я думаю, що результати будуть дуже щільні.

– Оціни, будь ласка, шанси твого партнера Аллана Віггінса на перемогу в конкурсі слем-данків?

– О!!! Алланові стрибки це щось неймовірне! Я захоплююся його данками! Безперечно, він має чудові шанси на перемогу. Аллан стрибає дуже високо і виконує дійсно прекрасні слеми.

– Основною подією вікенду стане Матч всіх зірок. Як гадаєш, хто візьме гору?

– Так, як я американець, звичайно вважаю, що виграють американці… Ну, тобто, збірна "Легіону". Але ти не менше, гра безперечно вдасться цікавою і захоплюючою.

– А кого вважаєш головним претендентом на звання MVP?
– Як на мене, то це Бьортт з "Дніпра". Він – дійсно дуже кваліфікований гравець, проти нього дуже складно грати, особливо в захисті.

– На останок, "Політехніка" гратиме проти МБК "Миколаїв". Як команда готується до цього поєдинку?
– Нашого головного тренера немає, бо, на превеликий жаль, його батько помер. Ми намагаємося працювати в нормальному режимі, наскільки це, звичайно, можливо, але дуже важко виконувати роботу, знаючи про таку трагедію. Ми постараємося грати так, як ми грали раніше, адже ми перемагали у трьох іграх поспіль.

Аллан Віггінс – один із двох гравців "Політехніки-Галичини", які братимуть участь у Матчі всіх зірок Суперліги, що відбудеться цими вихідними у Харкові...

Аллане! В Україні ти добре відомий, як класний данкер. Саме тому тебе запросили на конкурс слем-данків української Суперліги. А чи таке реноме було закріплене за тобою у попередніх клубах, ти коли небудь брав участь у схожих змаганнях?
– Ні, це мій перший досвід в участі у конкурсі слем-данків.

– Як гадаєш, чи до снаги тобі перемогти?

– Я думаю, що так. Якщо мої ноги будуть в нормі, я зроблю це!

– Чи можеш нам сказати, які саме данки ти виконуватимеш?

– Ні, ні, це секрет, але я вже знаю, що саме робитиму і обіцяю, що це будуть чудові слеми.

– Хто твій улюблений виконавець слем-данків і кого вважаєш основним конкурентом в неділю?

– Улюблений данкер це, безперечно, ЛеБрон. А головними конкурентами є Дерік Зіммерман – він стрибає дуже високо… А, ще я виділив би Гріна.

– Оціни, будь ласка, шанси твого партнера Тодда Ебернетті на перемогу в конкурсі захисників?

– Я впевнений, що він переможе. У Тодда чудові навики, він прекрасний розігрувач. Я думаю, він переможе.

– Ти гратимеш за збірну «Легіону» проти українських зірок. Чи результат цього матчу є для тебе важливим? Як гадаєш, хто переможе?
– Звичайно хочеться перемогти, але сам факт, що я братиму участь у такій грі робить мене щасливим. Головне отримати задоволення. Тим не менше, вважаю, що ми переможемо.

 

БК “Політехніка-Галичина"

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.