вверх  обратно

Игроки "Говерлы" - накануне Матча Звёзд

8.04.2011

Напередодні Матчу Зірок Суперліги 2011 гравці "Говерли" Деррік Зіммерман, Ерік Колмен і Данте Свонсон, які будуть брати участь у цьому шоу, поділилися своїми передматчевими очікуваннями ...

Деррік Зіммерман, захисник БК «Говерла»:
- Те, що я гратиму у стартовій п’ятірці «Легіону» на матчі Усіх Зірок Суперліги, маю бути вдячний, насамперед, вболівальникам, які обрали своїх улюблених гравців. Я прийняв такий вибір, для мене це велика честь, тож спробуємо разом із іншими «зірками» створити справжнє шоу у Харкові і не підвести своїх фанів. Це буде вже мій другій «зірковий» поєдинок у кар’єрі, тож вже маю певний досвід у подібних баскетбольних уїк-ендах. Гадаю команда «Легіонерів» переможе. Хіба може бути по іншому? А якщо відверто, головне, щоби в цей день переміг красивий і видовищний баскетбол.


Ерік Колмен, центровий БК «Говерла»:

- Для мене дуже велика честь грати у такому поєдинку, як матч Усіх Зірок Суперліги. Це говорить про те, що наш клуб показує дуже хорошу гру цього сезону, яку по достоїнству оцінюють вболівальники. Саме завдяки чудовому баскетболу у виконанні усієї команди я маю можливість грати у «зірковому» матчі. Що я чекаю від самої гри? Вона буде для мене особливою, адже це перший мій матч Зірок у кар’єрі. Тому я би хотів добре провести час, ну і звісно ж показати класне шоу для вболівальників. Щодо переможця цього матчу, то звісно ж це буде команда «Легіону».


Данте Свонсон, захисник БК «Говерла»:
- Найперше, хотів би подякувати усім тим, хто обрав мене на конкурс Захисників. У свою чергу намагатимусь зробити все по максимуму і перемогти. Кого вважаю основним конкурентом? Мабуть таки Кертіса Мілледжа з «Хіміка». А загалом, найкращим захисником Суперліги я вважаю свого партнера по «Говерлі» Дерріка Зіммермана.

БК "Говерла"

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.