вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" провели открытую тренировку

16.08.2013

Сьогодні «Черкаські Мавпи» провели відкрите тренування. Після майже двох тижнів роботи на своєму першому зборі сезону тренерський штаб черкащан показав загалу своїх новачків. Таких наразі у нашого клубу семеро. Вперше з журналістами та місцевими вболівальниками поспілкувалися Мур, Уошборн, Сміт, Кальніченко, Тімерманіс, Чумаков та Чигринов.



Склалося таке враження, що за баскетболом у міжсезоння засумували не лише вболівальники, а й журналісти, цього вечора до ПС «Будівельник» прийшла ледь не рекордна кількість представників місцевих медіа.

Доки команда проводила розминку журналісти засипали питаннями головного тренера. Володимир Холопов дав відповідь на добрий десяток запитань. Зокрема підкреслив, що задоволений ходом підготовки його команди до нового сезону та відзначив прекрасну атмосферу у середині колективу, яку формують, як українці так і легіонери.



Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Зрозуміло, що цьогоріч клубу перед собою ставить традиційно амбітні цілі, наскільки їх буде важко реалізувати побачимо по ходу сезону. Однозначно чемпіонат буде не з простих. У нас серйозно змінився склад у порівнянні з минулим сезоном, до того ж він омолодився. Чотири гравці минулорічного дубля, а це Кобець, Білоус, Михайлюк та Куліш цього сезону отримають місце в основній команді. З огляду на це буде не легко ставити вагомі цілі, але з іншого боку це може допомогти хлопцям вирости у висококласних гравців. Попри те, що у нас серйозно змінився склад клімат в команді прекрасний. Головне, що б він такими і залишився у період сезону».

Особливу цікавість журналісти виявили до Террі Сміта та Іварса Тімерманіса, котрий повернувся до Черкас. Сам же латвійський форвард підкреслив, що головним завданням на сезон його команди буде вихід у плей-офф Суперліги.



«Я радий, що знову тут, мені подобається це місто, тутешні люди і все влаштовує у клубу тому після запрошення по іншому і не могло статися. Тепер мені, разом з усією командою потрібно титанічно працювати, аби виконати завдання на сезон. Цього разу нам потрібно буде пробитися у плей-офф Суперліги», - зауважив Тімерманіс.

Якщо ж журналісти втамовували свій інтерес запитаннями, то вболівальникам, яких на відкрите тренування прийшло близько сотні, кортіло побачити можливості новачків. Зрозуміло, що весь арсенал на тренуванні важко показати, але тренерський штаб намагався це зробити завдяки динамічної двосторінці наприкінці тренування. Очки ж в одному з перших матчів не рахували, а намагалися зіграти більше на публіку.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: ZBIG
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.