вверх  обратно

Игрок "Мавп" отправился на "Basketball without Borders Europe"

14.08.2013

Вихованець баскетбольної школи «Черкаських Мавп» – Олександр Кобець візьме участь у одному з найбільш престижних баскетбольних кемпів світу – Basketball without Borders Europe. Це запрошення один із лідерів дублюючого складу клубу отримав від організаторів кемпу, який цьогоріч відбудеться в португальському місті Алмада. Сьогодні Кобець вирушив із Борисполя до Португалії, де проведе три корисні дні у баскетбольному таборі (15-18 серпня). Цікаво, що наш баскетболіст став єдиним з українських гравців, які отримали запрошення на цей кемп.

Протягом кількох днів молоді баскетбольні таланти з усієї Європи проходитимуть серію тренувань та випробувань під керівництвом провідних тренерів старого та нового світу. Окрім тренувань, під пильним наглядом тренерів і гравців FIBA та NBA, учасники табору проведуть серію матчів між собою. Також молоді баскетболісти матимуть хорошу нагоду поспілкуватися та задати свої запитання провідним тренерам та гравцям. У минулому році з талановитою молоддю працювали такі зірки, як: MarShon Brooks, Danny Green, Андрій Кириленко та інші. Цьогоріч організатори запевняють, що представництво буде не менш вражаючим.

Відрадно, що це вже не перше визнання школи «Черкаських Мавп». Нещодавно на кемп приблизно такого ж гатунку – «Jordan Brand Classic 2013» – був запрошений Святослав Михайлюк, який з-поміж 40-а учасників посів 11-те місце.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: alex5688
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.