вверх  обратно

"Говерла" начала подготовку к новому сезону

14.08.2013

понеділок, 12 серпня баскетбольний клуб «Говерла» розпочав підготовку до нового сезону 2013-2014 рр., який стане п’ятим за ліком у рамках виступів у Суперлізі.

Після медичного огляду гравців розпочався перший етап підготовки команди, який проходитиме у Івано-Франківську. Основний акцент зборів буде полягати у відновленні фізичних кондицій гравців (тренування на легкоатлетичному стадіоні та тренажерному залі), а також техніко-тактичні заняття, які відбуватимуться на домашній арені манежу Коледжу фізичного виховання.

Наразі у розпорядженні тренерського штабу клубу, яким керує незмінний головний тренер Євген Мурзін, перебувають 11 гравців, серед яких є і місцеві вихованці. За словами наставника клубу остаточний склад буде сформовано за підсумками першого етапу зборів, які триватимуть до кінця серпня.

Источник: bcgoverla.if.ua

Добавил: NK14
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.