вверх  обратно

Виталий Усенко: "На Евробаскете нет слабых соперников"

11.08.2013

У третьому матчі на чемпіонаті Європи в Києві чоловіча збірна України U16 поступилася команді Італії. До Вашої уваги післяматчеві коментарі.

Головний тренер чоловічої збірної України U16 Віталій Усенко:


«Хлопці розуміли, що вони вже виходять з групи, і як я зі своїм тренерським штабом  не намагалися налаштувати їх на бій, казали, що для італійців це останній шанс, попереджали, що суперники битимуться не на життя, а на смерть, хлопці вийшли переможцями заздалегідь. І це зіграло плачевну роль. У другій половині матчу ми перебудувалися, почали грати в агресивніший баскетбол, в який повинні були грати з початку поєдинку, вирівняли гру – різниця в рахунку лишилася такою ж, як після першої половини. Грати потрібно за будь-яких умов. Попередні два матчі ми билися, першу половину сьогоднішнього поєдинку повністю провалили. У нас не настільки сильна команда, яка має в ростері 12 гравців, здатних набрати 20 очок, ми робоча команда, яка має грати від захисту. Саме це не вдалося нам у першій половині, ми провалили захист, гру на підбиранні.

Збірні Сербії і Франції – сильні команди, Чорногорія мене приємно здивувала на цьому чемпіонаті. Я бачив її раніше, і це була зовсім інша збірна. Серед  шістнадцяти найкращих команд Європи немає слабких суперників. Програвши італійцям, ми ускладнили собі завдання виходу до чвертьфіналу».

Гравець чоловічої збірної України U16 Святослав Михайлюк:


«Є невелика втома, адже в попередніх матчах ми виклалися на сто відсотків. У цьому поєдинку італійці відразу захопили ініціативу, яку утримували до кінця гри, адже в разі поразки вони не вийшли би до наступного раунду. Ми зробили все можливе».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.