вверх  обратно

Виталий Усенко: "Я всегда ставлю максимальные задачи"

10.08.2013

У другому матчі на чемпіонаті Європи в Києві чоловіча збірна України U16 поступилася команді Хорватії. До Вашої уваги післяматчеві коментарі.

Головний тренер чоловічої збірної України U16 Віталій Усенко:


«Ми грали на межі своїх можливостей. З потенційним чемпіоном Європи. Прикро, що поступилися, могли виграти – в кінцівці не вистачило влучності, хлопці робили все, як належить, виводили на кидок, однак, на жаль, хибили. Ми боролися за рахунок агресивного захисту, суперники зробили 25 втрат (14-15 з них – у першій половині матчу). Тільки за умов агресивного захисту є можливість узяти підбирання і бігти, на жаль, з цим ми не впоралися – високорослі хорвати зібрали багато відскоків на нашому кошику, це головна причина нашої поразки. У нас такого високого зросту лише один Дмитро Берьозкін, котрий отримав 5 фолів. Однак у нас є резерв, ми можемо боротися. Я завжди ставлю максимальні завдання, нехай це буде навіть найсильніша команда з усіх, ми все одно боротимемося до кінця, намагатимемося перемогти. Ви бачили, що ми сьогодні боролися до кінця. Можна було берегти сили на завтрашній матч зі збірною Італії, однак був шанс зачепитися за перемогу сьогодні, ми не могли при своїх трибунах здатися й берегти сили. Італія сьогодні поступилася Латвії. Я дивився першу половину цього поєдинку в Інтернеті. Італійці все забили й перемагали з двозначною перевагою. В кінцівці у них не пішов кидок. Не можна розраховувати на те, що вони завтра теж хибитимуть. Ми гратимемо в свою гру, старатимемося агресивно захищатися й не дати їм грати у свою гру».

Гравець чоловічої збірної України U16 Кирило Марченко:


«Протягом усього матчу ми боролися. Суперники виривалися вперед, ми наздоганяли. Був шанс вийти вперед, але в кінцівці припустилися помилок. Вважаю, це стало причиною поразки. Працюємо на тренуваннях, відпрацьовуємо, як ставити спину, відсікати великих. Дякую глядачам, вони підтримують нас щосекунди. Якби не було такої підтримки, ми грали би не так заряджено. З італійцями ми раніше не грали, звісно, добре налаштовуватимемося. Вони програли Сербії та Латвії, тож дуже прагнутимуть перемогти. Ми віддамо всі сили, щоб перемогти італійців. У нас максимальні завдання – прагнемо потрапити до числа призерів».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.