вверх  обратно

Максим Корниенко: "Едем в Сербию в боевом настроении"

8.08.2013

8 серпня національна збірна України вирушає до Сербії.

Кандидат до національної збірної України Максим Корнієнко:


«На даний момент команда в хороших кондиціях. Уже всі влилися до складу, в тому числі, хлопці, котрі приєдналися до збірної пізніше. Всі набрали свої фізичні кондиції. Готуємося до турніру в Сербії: на сьогоднішньому тренування розібрали комбінації Чорногорії. Їдемо до Сербії в бойовому настрої. Конкуренція в збірній є завжди, тому неможна розслаблятися ні на секунду. Якщо розслабишся, можеш сісти в самий кінець лавочки й просидіти там до завершення чемпіонату Європи. Тому потрібно на сто відсотків працювати на кожному тренуванні, доводити, що гідний місця в складі».

Кандидат до національної збірної України Дмитро Забірченко:


«Після того, як торік ми двічі поступилися сербам 30-ма очками, хочеться довести, що то просто були наші не найкращі матчі. Хочеться дати бій. Буде важко боротися з сербами за перемогу, адже в них дуже сильна збірна. Однак я впевнений, якщо кожен з нас виконуватиме свою роль на майданчику й боротимемося всією командою, ми дамо бій, і можливо, зможемо зачепитися за перемогу. Наразі ще всі не в оптимальних кондиціях, в тому числі і я, ми працюємо вже два тижні, і наберемо необхідну форму до ЄвроБаскету. Перед нами стоїть завдання виходу з групи. Вважаю, що нам це під силу. Вважаю, не варто дивитися далеко вперед, а максимально уважно підходити до кожного поєдинку, і прагнути перемогти в кожному матчі».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.