вверх  обратно

Женская юниорская сборная Украины провела второй спарринг с командой Израиля

30.07.2013

Жіноча збірна України U18 в малому залі київського Палацу спорту зіграла другий товариський матч зі збірною Ізраїлю. На відміну від першого поєдинку, ініціативою заволоділи гості, перевага ізраїльтянок по ходу першої чверті сягала 8 очок, вони й виграли стартову десятихвилинку – 18:24. У другій чверті гості нарощували свою перевагу й на велику перерву команди пішли за рахунку 33:52. Якщо в учорашньому поєдинку підопічні Олени Федченко після третьої десятихвилинки мали 19-очкову перевагу, то сьогодні з таким самим відривом лідирували ізраїльтянки. Підопічні Олени Федченко виграли четверту чверть, скоротивши відставання до 15 очок.

Україна  U18 – Ізраїль U18 78:93

Головний тренер жіночої збірної України U18 Олена Федченко:


«У першому матчі збірна Ізраїлю грала авантюрно, ми не піддалися цьому. В другому поєдинку суперниці грали один в один. І ця зустріч показала, що ми не зовсім готові фізично. Наші лідери робили неприпустимі помилки, а ті, хто виходив на заміну, ще не готові. Ми ще два дні тренуватимемося в Конча-Заспі, після чого переїдемо до Пущі-Водиці, де тренуватимемося до 12 серпня».

Кандидатка до жіночої збірної України U18 Наталія Скорбатюк:


«Ми з Вітою Горобець брали участь у чемпіонаті Європи U20. Організм ще не повністю готовий до другого чемпіонату, однак тренер дає нам змогу відпочити. Ми допомагаємо одна одній на тренуваннях, намагаємося підтримувати. Вважаю, що до чемпіонату Європи у нас усе буде гаразд. Поєдинки з  Ізраїлем склалися по-різному тому, що ми ще не зіграні, зокрема, ми з Вітою провели в складі збірної U18 дві гри. Найголовніше – це бажання перемогти. Якщо це бажання буде в кожної з нас, якщо буде боротьба за кожен сантиметр майданчику, ми виграємо в усіх суперників».

Чемпіонат Європи U18, Дивізіон В, відбудеться 15-25 серпня в Угорщині. Суперницями українок у першому груповому раунді будуть баскетболістки з Фінляндії, Болгарії та Швейцарії.

 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.