вверх  обратно

Александр "Фоззи" Сидоренко: "Матч Звезд - квинтэссенция баскетбола"

6.04.2011

Головним номером концертно-розважальної програми Матчу Зірок 2011 року стане виступ популярного гурту «Танок на Майдані Конґо». Про те, чому музиканти вирішили взяти участь у головному баскетбольному шоу країни, а також про свій інтерес до гри офіційному сайту Суперліги розповів соліст гурту Олександр «Фоззі» Сидоренко.
 
- Як так трапилося, що ви вирішили виступити під час Матчу Зірок?

- На це вплинуло чимало факторів, насамперед те, що Матч Зірок – це і спорт, і шоу, яке, крім того, відбудеться в нашому рідному місті. Важливу роль відіграли й дитячі спогади. Пригадую в дитинстві із захопленням дивився Матчі Всіх Зірок НБА, під час яких на майданчику можна було побачити водночас Междика Джонсона, Майкла Джордана, Ларрі Берда. Це було неймовірно! Я не думаю, що коли-небудь бачив по телебаченню яскравіші шоу, ніж американські Матчі Всіх Зірок. Гадаю, український аналог також буде цікавим. Головне, що програма Матчу Зірок включає конкурси триочкових кидків, слем-данків і захисників, які особисто в мене викликають найбільший інтерес. Безумовно, сам поєдинок між командами «Україна» та «Легіон» також обіцяє стати цікавим, адже зазвичай у таких матчах учасники влаштовують шоу, тобто не «в’яжуть» гру, а демонструють все на що вони здатні й дають це зробити іншим. Взагалі, Матчі Зірок – це своєрідна квінтесенція баскетболу.
 
- Той факт, що Матч Зірок відбудеться в Харкові, вашому рідному місті, викликає якісь особливі емоції?

- Безумовно, адже і я родом із Харкова, і група наша там виникла. В дитинстві я жив поблизу Палацу Спорту й ходив і на баскетбол, і на волейбол, і на хокей. Харків завжди був спортивним містом. Приємно, що традиції поступово відроджуються. Спершу вдалося це зробити з футболом, тепер потрібно відроджувати інші види спорту. А потенціал уболівальників у Харкові величезний.
 
- Усім відомо, що ви активний футбольний уболівальник. А баскетболом цікавитеся?

- Я намагаюся стежити за останніми новинами. Переглянути матчі не вдається, тож зазвичай я читаю новини в інтернеті. Особливо мені цікаво, коли наші команди грають у єврокубках. Гадаю, після Матчу Зірок мій інтерес до баскетболу значно зросте.
 
- І наостанок, чим порадуєте глядачів під час Матчу Зірок?

- Гратимемо щось веселе та спортивне, щоб уболівальникам не було нудно під час пауз.

Superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.