вверх  обратно

Деррик Зиммерман: "Попытаемся показать настоящее шоу в Харькове"

5.04.2011

- Розпочнемо з того, як в тебе виник варіант продовжити кар’єру у «Говерлі»? Як почуваєш себе у нашій команді?
- Для мене це була дуже хороша можливість, як для гравця, продовжити свою кар’єру у перспективному клубі. Після того, як я поспілкувався з тренерами і керівництвом клубу мені сподобалися цілі і настрої клубу на цей сезон. В принципі я дуже радий, що граю у «Говерлі», адже команда перемагає, що приносить нам хорошу мотивацію рухатися у правильному напрямку.

- Як гадаєш, нашій команді по силам здобути один з комплектів нагород?
- Звісно ж це можливо. Проте нам потрібно ще більше підтягнути свою гру, ще краще грати у захисті, особливо на підбираннях. Переконаний, що регулярний чемпіонат ми завершимо на хорошій ноті і покажемо непогані поєдинки під час плей-офф.

- Мабуть це питання хвилює багатьох вболівальників клубу: чи хотів би ти продовжити виступи за «Говерлу» і наступного сезону?
- Якщо буде така можливість, то звісно ж продовжу співпрацю з івано-франківським клубом. Чому б ні? Мені тут все подобається.

- Тебе вибрали до стартової п’ятірки матчу всіх зірок Суперліги. Що для тебе це означає?
- За це я маю бути вдячний, насамперед, вболівальникам, які обрали своїх улюблених гравців. Я прийняв такий вибір, для мене це велика честь, тож спробуємо разом із іншими «зірками» створити справжнє шоу у Харкові і не підвести своїх фанів.

- Мабуть ми побачимо від тебе декілька «смачних» слем-данків. До речі, чому ти закидаєш згори тільки однією рукою і не любиш повисіти на кільці?

- Два сезони тому назад я спробував забити слем-данк двома руками, але зірвався з кільця і впав. З того часу я просто намагаюся покласти м’яч у кошик і робити свою роботу далі.

- В середині сезону тебе було обрано капітаном «Говерли». Як почуваєшся при цьому? Чи доводилося тобі раніше виконувати капітанські обов’язки?
- Так, я був капітаном нашої студентської команди. Окрім того, я був капітаном київського «Будівельника» в сезоні 2008-2009, і, як бачите, зараз, у «Говерлі». Особисто для мене це дуже важливо, тож завжди намагаюся відповідати тим якостям, які мають бути у капітанів ігрових команд.

- З ким ти найбільше товаришуєш у команді?
-
Я товаришую з усіма гравцями і це, вважаю, дуже добре для нашої команди. Велика частка успішного виступу нашої команди у цьому сезоні полягає саме у хорошому відношенні між гравцями, взаєморозумінні на майданчику і за його межами. Ми постійно спілкуємось, підтримуємо і допомагаємо одне одному.

- За свою кар’єру ти встиг програти в НБА, щоправда взяв участь тільки у двох матчах. Що загалом думаєш про той час і чи не полишаєш надій ще раз потрапити до найсильнішої баскетбольної Ліги світу?
- Той час, що я провів у НБА, вважаю одним з найкращих у своєму житті. Звісно ж хотів би повернутися туди, але треба оцінювати ситуацію реально, а не жити ілюзіями. Я продовжую грати, продовжую перемагати і рухатися далі. Втім, якщо буде така можливість знову грати у НБА, я неодмінно нею скористаюсь.

- До речі, хто твій найулюбленіший гравець НБА?
- Без варіантів – Майкл Джордан.

- І на останок, як проводиш свій вільний від баскетболу час?

- Звісно ж у вільний час я багато відпочиваю. А загалом полюбляю грати у відеоігри, дивитись фільми.

БК "Говерла"

Добавил: West
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.