вверх  обратно

Символическая пятерка недели (Суперлига)

5.04.2011

Протягом тижня відбулося чотирнадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги традиційно визначає символічну п’ятірку.

Захисники

Кертіс Мілледж (Хімік) – 23.5 очка + 6 передач + 4.5 підбирання + 3.5 перехоплення = 31.5 РЕ*.

Перемігши «Київ», у наступному матчі «Хімік» у напруженій боротьбі поступився «Говерлі». В обох поєдинках Кертіс Мілледж був беззаперечним лідером у складі своєї команди. У матчі з киянами американський захисник втретє в сезоні досяг позначки 10 передач за гру. У зустрічі, що відбувалася в Івано-Франківську, повторив особистий рекорд результативності, вдруге в сезоні набравши 31 очко (відзначимо й відсоток реалізації двоочкових кидків – 12/14).

Рамел Каррі («Азовмаш») – 21.6 очка + 5 підбирань + 3 передачі + 1.3 перехоплення = 23.3 РЕ**.

Після поразки від «Політехніки-Галичини» маріупольська команда реабілітувалася, обігравши «Ферро-ЗНТУ» й «Будівельник». В обох перемогах своєї команди ключову роль, як зазвичай, відіграв Рамел Каррі, який до 18-ти очок і 5-ти підбирань у матчі з «Політехнікою» додав 17 очок, 6 передач і 5 підбирань у принциповому поєдинку з «Будівельником». Ну а в зустрічі з «Ферро» Рамел Каррі вдруге в чемпіонаті досяг позначки 30 набраних очок, при цьому продемонструвавши чудову реалізацію дальніх кидків – 5/5. Цікаво, що матчі із запоріжцями Рамел Каррі проводив особливо потужно (його середній РЕ в чотирьох матчах чемпіонату становить 27.3, в півфіналі Кубка Суперліги, нагадаємо, він склав 34 бали).

Форварди

Бранко Цветковіч («Донецьк») – 16.6 очка + 5 підбирань + 1.3 перехоплення + 1 передача = 17.6 РЕ**.

«Ферро», «Миколаїв» і «Дніпро» не зуміли стримати команду Саші Обрадовіча, яка протягом минулого тижня здобула три перемоги. В усіх трьох матчах Бранко Цветковіч став одним із ключових гравців «Донецька», а у Дніпропетровську форвард «тигрів» узагалі провів одну з кращих своїх ігор у сезоні, відзначившись 23-ма очками й продемонструвавши при цьому хорошу реалізацію двоочкових кидків (6/8) та ідеальну – триочкових (3/3) і штрафних (2/2).

Майкл Фрейзер («ДніпроАзот») – 19 очок + 13 підбирання + 3 перехоплення + 1 блок-шот = 24 РЕ.

Незважаючи на поразку «Дніпру», один із лідерів дніпродзержинців Майкл Фрейзер, як завжди, був на висоті, відзначившись 15-м дабл-даблом у 26-ти матчах чемпіонату. До 19-ти очок і 13-ти підбирань канадець додав 3 перехоплення, що стало його особистим рекордом у нинішньому сезоні, та один блок-шот.

Центровий

Ерік Колмен («Говерла») – 23 очка + 12.5 підбирання + 3.5 передачі + 2.5 блок-шота = 30 РЕ*.

Протягом тижня Ерік Колмен провів два чудові матчі, зібравши в кожному з них переконливий дабл-дабл, а також записавши на свій рахунок по 30 балів рейтингу ефективності. Не можна оминути увагою і той факт, що в десяти останніх матчах РЕ центрового «Говерли» й одного з найкорисніших гравців Суперліги не падає нижче 20-ти. Багато в чому завдяки саме американському «бігмену» івано-франківці здобули перемоги над «ОДЕСОЮ» та «Хіміком».

Крім того, варто відзначити наступних гравців:

Джеремі Шаппел («Говерла») – 14.5 очка + 9 підбирань + 4.5 передачі + 1.5 перехоплення = 20.5 РЕ*.

Павло Ревзін («Політехніка-Галичина») – 14.5 очка + 4.5 підбирання + 4.5 передачі + 1 перехоплення = 18 РЕ*.

Алан Віггінс («Політехніка-Галичина») – 17.5 очка + 8.5 підбирання + 1.5 передачі + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 21.5 РЕ*.

* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.

superleague.ua

Добавил: halk
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.