вверх  обратно

Официально: Кинделл Дайкс игрок "Политехники-Галычины"

6.07.2013

Один із найкращих бомбардирів минулого сезону Суперліги таки вирішив змінити команду!

Незважаючи на спроби івано-франківської "Говерли" (у якій Кінделл відіграв попередній чемпіонат) втримати захисника, Дайкс зробив вибір на користь Львова! До слова, за інформацією спортивних видань, гравцем цікавилося також кілька італійських клубів, та все ж контракт на один ігровий рік він уклав із "Політехнікою-Галичиною".

У 44-х іграх сезону 2012/13 (йдеться про матчі регулярного чемпіонату, Кубку Суперліги та плей-офф) Кінделл набирав у середньому 17.5 очка (а це третій результат серед гравців Суперліги!), робив 5.2 підбирання та віддавав 2.8 результативних передач. Середній бал рейтингу ефективності гравця - 17.

Та не лише вмінням влучати з різних відстаней запам'ятався Кінделл Дайкс уболівальникам. В його арсеналі - чудова летючість, а відтак і вміння ефектно забивати згори; потужна гра у захисті - часто з допомогою ефектних блок-шотів. Також до сильних сторін новобранця "політехів" слід зарахувати вміння перелаштовуватися у залежності від ситуації, що складається. Так, коли зі строю "говерлян" вибув ключовий розігрувач Юджин Лоуренс, саме Кінделл Дайкс став одним із тих, кого Євген Мурзін уповноважив "латати дірку". І з цим завданням американець впорався чудово! До речі, допомогли йому у цьому не лише баскетбольні вміння, а й неабияке бажання перемагати та пристрасть в очах, з якою Кінделл щоразу виходив на майданчик!

А потужна й результативна гра Дайкса проти своєї нової команди - лише яскраве цьому підтвердження. В чотирьох іграх (трьох - регулярного чемпіонату та одній - у Кубку) захисник закидав у кошик "Політехніки-Галичини" від 18 до 25 очок!

От і вирішив, мабуть, наставник "левів" Желько Лукаїч, що краще вже мати такого універсального солдата у складі своєї команди, аніж ламати собі голову у роздумах, як же нейтралізувати його протягом ще одного сезону!

Відтак Кінделл Дайкс став вже другим гравцем "Говерли", який у наступному сезоні гратиме за "Політехніку-Галичину". Нагадаємо, нещодавно річний контракт із "біло-зеленими" підписав Ярослав Лемик.

Источник: bcpg.lviv.ua

Добавил: Любитель
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.