вверх  обратно

Лидер дубля "Черкаських Мавп" приглашен в международный баскетбольный лагерь

5.07.2013

Лідера дубля «Черкаських Мавп» Олександра Кобця запросили у престижний табір «Баскетбол без кордонів – Європа», що пройде в Португалії з 15-го по 18-те серпня.
Кращі молоді баскетболісти Європи випробують свої сили та продемонструють навички на 12-му баскетбольному таборі «Баскетбол без кордонів – Європа». Серед когорти кращих і вихованець «Черкаських Мавп» Олександр Кобець.
Протягом кількох днів молоді баскетбольні таланти з усієї Європи проходитимуть серію тренувань та випробувань під керівництвом провідних тренерів старого та нового світу. Окрім тренувань під пильним наглядом тренерів і гравців FIBA та NBA учасники табору проведуть серію матчів між собою. Також молоді баскетболісти матимуть хорошу нагоду поспілкуватися та задати свої питання провідним тренерам та гравцям.
Табір проходитиме у місті Алмада (Португалія) з 15-го по 18-те серпня. Загалом це масштабне дійство проходитиме під егідою FIBA, NBA, Nike.

Источник: mavpabasket.com/

Добавил: alex5688
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.