вверх  обратно

Кристиан Бёрнс и Александр Рыбалко - о Матче Всех Звезд

4.04.2011

Баскетболісти БК «Ферро-ЗНТУ» Крістіан Бьорнс і Олександр Рибалко візьмуть участь у Матчі Зірок Суперліги 2011 р.
 
- Чи доводилося Вам раніше брати участь у Матчах Зірок? Де, коли? Яке враження на Вас справило те шоу?

О. РИБАЛКО: У конкурсах триочкових кидків я вже двічі брав участь, а от у Матчі Зірок дебютуватиму. Щодо мого враження від торішнього матчу, то протягом трьох періодів на ігровому майданчику спостерігалося шоу, і лише в заключній чверті команди почали працювати на результат. При цьому легіонери намагалися довести, що вони сильніші, а українці не бажали виявитися гіршими.
К. БЬОРНС: Так, мені доводилося брати участь у Матчах Всіх Зірок у Польщі та Португалії. І кожного разу вони додавали мені величезного досвіду, їх супроводжувала чудова атмосфера.
 
- Як Ви думаєте, з ким із партнерів по зірковій команді Ви швидко знайдете взаєморозуміння?

О. РИБАЛКО: Гадаю, що знайду спільну мову з усіма українцями. Якщо ніхто не тягнутиме ковдру на себе, у нас проблем не буде.
К. БЬОРНС: Мені приємно буде зіграти в одній компанії з Дерріком Зіммерманом і Стівеном Бурттом, тому що це захисники, яким до вподоби швидкий баскетбол. Такий стиль гри мені імпонує понад усе.
 
- Хто з потенційних суперників може завдати Вам найбільше клопоту?

О. РИБАЛКО: Мабуть, це буде Стівен Буртт. Тим цікавіше, адже торік ми з ним були одноклубниками, і я добре вивчив сильні сторони гри цього американського легіонера.
К. БЬОРНС: Коли на паркеті В’ячеслав Кравцов, я завжди почуваюся не зовсім комфортно.
 
- Спробуйте, будь ласка, спрогнозувати підсумок матчу.

О. РИБАЛКО: Час українцям вигравати!
К. БЬОРНС: Я гадаю, команда «Легіон» переможе.

superleague.ua

Добавил: крыс 13
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.