вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" - "Волынь-Баскет" (после матча)

3.04.2011

Михайло Насеннік, MVP фіналу чотирьох Кубка України: «Хочу, насамперед, подякувати організаторам, які традиційно все провили на найвищому рівні. Сподіваюсь, що в Черкасах баскетбол після цього буде лише прогресувати. Щодо гри, то вона складалася фактично з двох матчів, ми зробили результат ще в першій половині, а в другій в нас щось не заладилось, тому скористалися своєю попередньою перевагою, дотерпіли – і виграли матч.

Володимир Холопов, головний тренер БК « Черкаські Мавпи»: «Кубкові ігри – це кубкові ігри, і результат турніру залежить від кожного матчу. Вчора ми показали якісну гру протягом 40-ка хвилин, сьогодні ми показали високий рівень гри протягом 20-ти хвилин, але цього виявилося достатньо, аби виграти Кубок. Сьогодні ми билися з перших хвилин і відразу витиснули результат ще в першій половині. Хочу подякувати ФБУ, яка дала можливість провести цей турнір в Черкасах, можливо, це буде новий виток баскетболу в нашому місті, можливо, наша команда, нарешті, наступного сезону все таки виступатиме в Суперлізі, а за словами нашого президента, вірогідність цього дуже висока».

mavpabasket.com

Добавил: maxoncech
21
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.