вверх  обратно

Спорткомплекс "Метеор" начали реконструировать к Евробаскету

5.06.2013

У Дніпропетровську розпочалася широкомасштабна реконструкція спортивного комплексу «Метеор» - другого об’єкту, що готується до чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.
Про це повідомив голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

«Реконструкція спортивного комплексу забезпечить спортсменів Дніпропетровщини та спортсменів з інших областей тренувальними майданчиками під час проведення Євробаскету-2015. Також буде збільшена кількість глядацьких місць до 6 тисяч. А після завершення чемпіонату палац спорту стане оновленим тренувальним майданчиком для дитячо-юнацьких спортивних секцій», - підкреслив Колєсніков.
За його словами, на проектування та реконструкцію будівлі універсально-видовищного спортивного палацу «Метеор» уряд цьогоріч спрямував 72,4 млн грн. Загалом на реконструкцію СК «Метеор» до 2015 року передбачено виділити 200 млн грн.
Наразі на об'єкті розпочато ремонт підлоги, стель, оновлюється сантехніка тощо.
 

Источник: ukrinform.ua

Добавил: alex5688
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.