вверх  обратно

Воспитанник "Черкаських Мавп" - победитель "Бундеслиги"

5.06.2013

Вихованець баскетбольної школи «Черкаських Мавп» - Антон Кісілішин став чемпіоном німецької Бундесліги. Екс-гравець «Черкаських Мавп-96», у минулому році поїхав навчатися до Німеччини. Свій перший сезон у головній юнацькій лізі Німеччини Кісілішин провів за команду «CYBEX Urspring» (Ehingen). Причому Антон брав участь у чемпіонатах відразу двох вікових груп U-18 та U-19.



Тріумфатори юнацької Бундесліги (Кісілішин на фото зправа)

    Антон допоміг обом командам дійти до «Фіналу чотирьох». У заключному етапі змагань молодшої вікової групи Кісілішін, разом з «CYBEX Urspring», здобув срібні медалі. Нажаль травма, якої Антон припустився у вирішальному матчі цього турніру не дала можливості зіграти у «Фіналі чотирьох» Бундесліги U-19, який виграла його команда, обігравши «Breitengüßbach» - 83:71. До цього черкаський баскетболіст постарався аби його колектив виграв «Східну» групу німецької чемпіонату.


Кісілішин (на фото зліва) під час свята юнацького баскетболу у Черкасах

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.