вверх  обратно

Сборная Украины U20 начала подготовку к чемпионату Европы

31.05.2013

Чоловіча збірна України U20 розпочала перший навчально-тренувальний збір. Наразі на базі в Конча-Заспі під керівництвом Дмитра Маркова тренуються 12 гравців: Анатолій Шундель, Владислав Смирнов, Андрій Мироненко, Володимир Піщиков, Олександр Фурс, Ілля Жуковський, Андрій Кобець, Максим Закурдаєв, Максим Лукьянов, Богдан Корнієць, Дмитро Чивши-Баши, Ернесто Ткачук. Днями очікують на прибуття ще п’ятьох.

Головний тренер чоловічої збірної України U20 Дмитро Марков:

«Сьогодні має прибути до збірної Клим Артамонов, двоє баскетболістів з Маріуполя наразі грають у фінальній серії, після її завершення вони приїдуть до збірної. Двоє великих гравців поїхали на стажування до Америки. Вони повернуться 13 червня. Коли підключаться великі, склад буде повністю сформовано.

Передусім ми перевірили фізичний стан гравців. Можу сказати, що вони приїхали підготовленими. Найголовніше, що вони приїхали підготовленими не лише фізично, а й психологічно. Видно, що хлопці приїхали сюди працювати, потрапляти до складу. Це тішить.

На базі в Конча-Заспі прекрасні умови: відмінне харчування, хороший зал. Спасибі Федерації за те, що всі побутові питання вирішено, і ми повністю зосереджені на роботі.

6 червня ми виїжджаємо до Литви, де проведемо матчеві зустрічі з тамтешньою збірною. Потім у нас передбачена участь у Міжнародному турнірі в Сербії. У нас так сплановано роботу, щоб гравці перебували постійно в активному робочому режимі.

Перший матч на чемпіонаті Європи ми граємо зі збірною Чорногорії, другий – з командою Хорватії. Тому готуємося безпосередньо до цих суперників. На першому етапі наше завдання – вихід з групи».

Нагадаємо, чемпіонат Європи U20, дивізіон А відбудеться 9-21 липня в Естонії. Суперниками нашої команди будуть збірні Туреччини, Хорватії та Чорногорії.

Источник: ФБУ

Добавил: alex5688
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.