вверх  обратно

"Политехника-Галычина" продлила контракты с двумя украинцами

20.05.2013

Форвард Леонід Стефанишин (27 років) та захисник Сергій Алфьоров (28-річний) гратимуть за львівський клуб і в наступному сезоні!

У вже минулому для "політехів" чемпіонаті 2012/2013 згадані гравці показали такі середньостатистичні результати: Стефанишин у 51 грі набирав 6.2 очка, робив 3.5 підбирання та віддавав 1.6 пасу. Ефективність - 8.1. Алфьоров провів 43 гри. У них Сергій відзначився 3.8 пункту, 1.5 підбирання та 1.4 передачі, а відтак - балом рейтингу ефективності 4.2.

Таким чином, Леонід та Сергій  у сезоні 2013/2014 знову приєднаються до найкращого центрового Суперліги Владана Вукосавлєвіча, який не так давно теж продовжив контракт із "Політехнікою-Галичиною".

Також підписання угод із гравцями можна вважати виявом вдячності за роботу у попередньому сезоні та довіру на майбутнє з боку головного тренера Желька Лукаїча, який ще мінімум два роки керуватиме діями "левів".

Нагадаємо, після продовження свого контракту, наставник сказав в інтерв'ю, що Леонід Стефанишин на високому рівні проводить сезон та має всі шанси потрапити до збірної України, яка вже за кілька місяців візьме участь у Євробаскеті-2013. І справді, гравець стартової п'ятірки, майстер слем-данків та алей-упів, заслужив високої оцінки! Як і Сергій Алфьоров, який відразу не отримував багато ігрового часу, але своєю працею на тренуваннях та в іграх, довів тренерові, що гідний більшого. На жаль, закінчення сезону для Сергія видалося дещо змазаним через перелом носа в передостанньому матчі. Але той факт, що вже наступного (!) дня він тренувався, свідчить про те, що стійкості та бажання грати в баскетбол Алфьорову не позичати!

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.