вверх  обратно

В Лондоне состоялась презентация Евробаскета-2013

12.05.2013

Місцевий організаційний комітет Євробаскет-2013 висловив упевненість у готовності до проведення чемпіонату, в ході прес-конференції в O2 Arena в Лондоні, місці проведення Фіналу Чотирьох Євроліги.

Прес-конференція була частиною презентації плану заходів між ФІБА Європа і Євролігою.

Генеральний секретар ФІБА Європа Каміл Новак, який також був присутній на прес-конференції, зазначив:

"Ми стежимо за підготовчим процесом, наші співробітники працюють у тісному контакті з місцевим комітетом, і ми впевнені, що матимемо змогу спостерігати за дуже хорошим турніром у країні, де люди інфіковані вірусом баскетболу, і вся країна добре розуміється на цьому виді спорту".

Директор місцевого організаційного комітету Алес Кріжнар підтвердив, що Словенія перебуває на стадії підготовки, зокрема, триває ремонт у місцях проведення Євробаскету, він також оголосив, що квитки на матчі першого раунду надійдуть у продаж 1 липня. Кріжнар відзначив також, що квитки на останні раунди турніру майже розпродані, і, що вперше квитки доступні для окремих ігор, а не кількох одразу.

Посол Євробаскету-2013 Петер Вілфан зазначив, що "невеликі розміри Словенії, насправді, добра річ. Через близькість міст одне до одного, вперше в історії ви можете дивитися ігри в трьох різних містах в один день".

Представник Туристичного управління муніципалітету Любляни Петра Стусек, повідомила ЗМІ, що Любляна більш ніж готова вітати вболівальників. Зокрема, муніципалітет домовився з власниками ресторанів і барів, що вони залишатимуться відчиненими довше під час чемпіонату.
 

Источник: ФБУ

Добавил: andre987
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.